Libnet.ro
UNICEF

14:00

Vanzarile de medicamente, in scadere din cauza iernii mai calde

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vanzarile de medicamente, in scadere din cauza iernii mai calde

Vanzarile de medicamente din Romania, la pret de distributie, au scazut in primul trimestru cu 4%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, la 668,8 milioane euro, sub asteptari, pe fondul unei ierni mai calde decat de obicei, potrivit datelor. continuă pe Wall-Street Ro

Profitul Petrom, sub asteptari, din cauza taxelor mai mari si a scaderii vanzarilor

Profitul Petrom a fost sub asteptarile brokerilor de pe piata noastra de capital, care ne-au declarat ca rezultatele companiei din primul trimestru au fost afectate mai puternic decat estimarile lor de noile taxe si conditiile din piata de energie si carburanti, care au condus la scaderea vanzarilor.

California: Mii de persoane au fost evacuate din cauza incendiilor

Mii de persoane au fost evacuate, miercuri, in sudul Californiei, din cauza unor incendii de amploare, relateaza AFP. Totodata, au mai fost evacuate partial o baza militara si un parc de distractii. Incendiile din.

Peter Hagen, seful grupului VIG: In Romania a trebuit sa reducem la jumatate numarul angajatilor atat din cauza crizei, cat si a unor companii care distrugeau piata auto

Grupul Vienna Insurance Group VIG), care pe piata locala detine Omniasig, Asirom si BCR Asigurari de Viata, si-a redus numarul angajatilor cu aproape jumatate din 2008 pana in prezent, ajungand acum la circa 2400 de angajati, atat din cauza crizei economice dar si pentru ca in piata existau companii care distrugeau piata auto, a declarat marti Peter Hagen, directorul general executiv al Vienna Insurance Group VIG). Acesta a mai spus ca la BCR Asigurari de Viata este un proces de restructurare in derulare, una dintre masuri fiind oprirea unui program de beneficii pentru angajati. Grupul VIG spera sa incheie anul 2014 pe profit in Romania.

Mii de oameni au fost evacuati din cauza incendiilor din California

Mii de persoane au fost nevoite sa-si paraseasca propriile locuinte, in sudul Californiei, din cauza unor incendii de amploare.

WTA Roma: Simona Halep, nevoita sa se retraga din cauza unei accidentari

Simona Halep nu a putut sa se bucure pana la capat de calificarea in turul trei al turneului Premier 5 de la Roma, jucatoarea din Romania fiind nevoita sa abandoneze din cauza unor probleme la muschii abdominali.

Un avion care trebuia sa ajunga pe Aeroportul Otopeni a aterizat pe Baneasa, din cauza cetii

O cursa de la Iasi care trebuia sa ajunga, marti dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, a aterizat pe Aeroportul Baneasa, din cauza cetii. Pasagerii care au pierdut conexiunile pe care le aveau cu.

Un avion care trebuia sa ajunga pe Aeroportul Otopeni a aterizat pe Baneasa din cauza cetii

O cursa de la Iasi care trebuia sa ajunga, marti dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, a aterizat pe Aeroportul Baneasa, din cauza cetii. Pasagerii care au pierdut conexiunile pe care le aveau cu.

O cursa venind de la Iasi a aterizat pe Aeroportul Baneasa din cauza cetii

Un avion care a decolat marti dimineata de la Iasi a aterizat pe Aeroportul Baneasa din cauza cetii dense, desi destinatia finala era Aeroportul Henri Coanda Otopeni, scrie Mediafax. Aceasta aterizare.

OMS: Peste 3,3 milioane de persoane au murit in 2012 din cauza consumului de alcool

Peste 3,3 milioane de persoane au murit in intreaga lume in 2012 din cauza consumului excesiv de alcool, potrivit unui raport publicat luni de Organizatia Mondiala a Sanatatii, informeaza Reuters si.

Efectul de bumerang al sanctiunilor: Europenii, speriati ca rusii cheltuie mai putin din cauza devalorizarii rublei

Conflictul din Ucraina afecteaza industria turistica din Germania si din restul Europei. Ne ingrijoreaza mai mult devalorizarea rublei in raport cu moneda unica europeana, decat diminuarea fluxului de turisti dinspre Federatia Rusa. Un lucru este cert, turistii rusi au cheltuit in Germania mai putin decat pana acum, a spus Alla Belikova, sefa biroului de la Moscova a Organizatiei Germane pentru Turism, in cadrul conferintei de presa ce a avut loc la Bremen, oras ce a gazduit cea de-a 40-a editie a celui mai mare targ de turism pentru incoming din Germania. Evenimentul a reunit peste 1000 de participanti de pe toate continentele si a fost mediatizat de aproximativ 130 de jurnalisti din toata lumea.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )