Libnet.ro
UNICEF

08:15

Vanzarile retail din Marea Britanie, in cel mai mare declin din ultimii sase ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzarile retail din Marea Britanie, in cel mai mare declin din ultimii sase ani

Vanzarile retail din Marea Britanie, la magazinele deschise de cel putin un an, au scazut cu 0,7% in primul trimestru din 2017, cel mai semnificativ declin din 2011, pe fondul inrautatirii increderii consumatorilor, afectati de cresterea inflatiei si de deprecierea lirei sterline, a anuntat ieri Consortiul Britanic de Retail BRC), transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

O batranica din Marea Britanie vinde o Dacie 1300 din anul 1981. Cum suna anuntul

Cine s-ar fi gandit ca in Marea Britanie se mai vand Dacii vechi de aproape 40 de ani. Ei bine, un strain vinde un Dacia 1300 din 1981 pentru 1. 150 de lire sterline, scrrie.

Companiile din Marea Britanie cer guvernului sa le reprezinte interesele in negocierile de Brexit

Companiile din diferite domenii din Marea Britanie cer Guvernului de la Londra ca interesele lor sa fie reprezentate in cadrul negocierilor de Brexit cu Uniunea Europeana.

Cel mai mare sindicat din Germania se opune fuziunii Thyssenkrupp - Tata Steel Europe

IG Metall, cel mai mare sindicat din Germania, se opune infiintarii unei societati mixte intre producatorul de otel ThyssenKrupp AG si gigantul indian Tata Steel, transmite Reuters.

Cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, avertisment pentru contributori

NN Pensii, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, si-a avertizat in aceasta saptamana contributorii printr-un newsletter ca statul ar putea sa treaca la.

Vasilescu (BNR), despre majorarile salariale anuntate de PSD: Riscul cel mai mare e sa ajungem in situatia unui guvern care sa dea cu o mana si sa ia cu doua

Riscul cel mai mare e sa ajungem in situatia unui guvern, oricare, care sa dea cu o mana si sa ia cu doua, a avertizat Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, in contextul in.

Un altfel de interviu cu Smiley despre antreprenoriat, HaHaHa Production si industria muzicala din Romania: Cred ca cel mai mare talent al meu este ca adun oameni faini in jur

Este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, cu o cariera muzicala de aproape doua decenii. Este cantaret, compozitor, producator, prezentator si om de entertainment, insa pe langa latura artistica, cea mai vizibila de altfel, putini ii.

Firma mare de IT din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa faca profilul psihosocial al IT-istilor peste 5 ani

O firma mare de tehnologia informatiei din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa compuna profilul psihosocial al IT-istilor din Cluj peste cinci ani.

O romanca a ajuns sefa de santier la doar 29 de ani. Un vapor construit de firma sa este cel mai mare iaht facut de romani in vreun port la Marea Mediterana

Alexandra Tarniceru a ajuns un nume in afacerile din domeniul naval la doar 29 de ani. La 25 de ani, ea figura doar cu numele in afacerea cu vapoare a unui prieten. Dupa ce acesta s-a retras, ea s-a.

Pietele globale de capital au inregistrat cel mai mare volum de IPO-uri din ultimii zece ani

Activitatea de listari publice initiale de la nivel global IPO) a avut parte de un start promitator in primul trimestru al anului in curs, datorat in mare parte castigurilor obtinute pe piata Asia-Pacific si faptului ca SUA au gazduit primele doua megatranzactii ale anului, arata raportul trimestrial EY Global IPO Trends: Q1 2017.

Romanca, SEFA de santier la doar 29 de ani! Cel mai MARE IAHT facut de romani in porturile Mediteranei

Alexandra Tarniceru a ajuns un nume in afacerile din domeniul naval la doar 29 de ani. La 25 de ani, ea figura doar cu numele in afacerea cu vapoare a unui prieten. Dupa ce acesta s-a retras, ea s-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )