Libnet.ro
UNICEF

08:17

Vanzarile de Samsung Galaxy Note 9 fac de ras performanta Galaxy S9

Playtech Playtech,
Vanzarile de Samsung Galaxy Note 9 fac de ras performanta Galaxy S9

Samsung Galaxy Note 9 a fost asteptat de compania sud-coreeana pentru a rezolva problemele legate de vanzarile slabe ale lui S9, iar situatia pare sa fie pe placul chaebol-ului. Samsung Galaxy Note 9 a intrat la precomanda la doar cateva minute dupa ce a fost anuntat oficial de catre DJ Koh, presedintele diviziei de mobile []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 9 cu un kilogram de aur e un telefon absurd

Au trecut doar cateva zile de la lansarea Galaxy Note 9, iar companiile specializate pe partea de bling-bling au anuntat deja versiunile speciale ale aparatului, cu finisaje ostentative si preturi de neimaginat. Samsung Galaxy Note 9 este unul dintre cele mai scumpe telefoane lansate in ultimul an, fara sa aiba o carcasa din piele de [].

Daca voiai Samsung Galaxy Note 9, asta te-ar putea convinge sa-l iei

Samsung a reusit, in sfarsit, sa echipeze un telefon cu o baterie formidabil de durabila. Samsung Galaxy Note 9 are, de departe, cea mai buna baterie, nu doar fata de alte modele ale companiei, ci si fata de alte telefoane de top. inca dinainte de lansare, cei de la Samsung au laudat Galaxy Note 9 [].

Ecranul lui Samsung Galaxy S10 s-ar putea repara singur

Samsung Galaxy S10 mai are cam jumatate de an pana la lansare, dar deja aflam ca ar urma sa aiba un ecran diferit de cele pe care le stim deja. Un brevet inregistrat de companie la World Intellectual Property Organization descrie ecranul care ar putea fi cu adevarat revolutionar daca ajunge pe piata. Tehnologia ar [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )