Libnet.ro
UNICEF

11:30

Varsta medie de pensionare va creste cu cel putin doi ani

Antena3 Antena3,
Varsta medie de pensionare va creste cu cel putin doi ani

Varsta medie de pensionare va creste cu aproximativ doi ani in urmatoarele patru decenii in randul tarilor membre ale Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica. Cea mai mare . continuă pe Antena3

OECD: Varsta medie de pensionare va creste cu 1,5 ani pentru barbati si 2,1 ani pentru femei

Varsta viitoare de pensionare va varia de la 60 de ani in Luxemburg, Slovenia si Turcia la 74 in Danemarca, potrivit ultimelor estimari. Potrivit raportului OECD, cresterea prognozata a varstei de pensionare va fi insa depasita de progresele preconizate ale longevitatii.

Cel putin 50 de raniti in urma ciocnirii a doua trenuri, in Germania

Cel putin 50 de persoane au fost ranite, marti seara, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit in apropiere de Dusseldorf, anunta Politia germana, citata de BBC.

Noi probleme pentru o cursa TAROM. Cel putin 15 persoane, lasate pe un aeroport din Paris! Pasagerii ar urma sa ajunga acasa marti

Cel putin 15 pasageri au fost lasati de TAROM pe un aeroport din Paris, pe motiv ca nu ar fi existat locuri suficiente in avionul care a ajuns, luni dupa-amiaza, la Bucuresti. Secretarul de stat.

HALUCINANT: Bebelus de opt luni si surioara lui de doi ani, abandonati in parcare

Incident CUTREMURATOR in Italia. Opinia publica este consternata dupa ce doi copii au fost abandonati de parinti intr-o parcare din Borgo San Giacomo, langa Bresciano, week-endyul trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )