Libnet.ro
UNICEF

18:00

Varsta de pensionare, redusa cu doi ani pentru cei din zonele poluate. Care sunt conditiile din proiectul de lege

Antena3 Antena3,
Varsta de pensionare, redusa cu doi ani pentru cei din zonele poluate. Care sunt conditiile din proiectul de lege

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care reduce cu doi ani varsta standard de pensionare in cazul persoanelor care au locuit cel putin 30 de ani in zonele afectate de poluarea. continuă pe Antena3

Soarta Cetatii Brasov, care sta incuiata de aproape doi ani, se decide saptamana viitoare. Primaria vrea sa o redeschida pentru turisti

Curtea de Apel Brasov se va pronunta in 31 mai si va decide daca cetatea revine Primariei cum a decis si tribunalul Brasov sau daca Aro Palace o va patra in continuare. Din cauza situatiei juridice, cetatea sta cu lacatul pe usa de aproape doi ani, desi este un obiectiv turistic major.

Legea care permite pensionarea cu doi ani mai devreme a fost adoptata. Care sunt conditiile

Slatinenii si locuitorii din comunele vecine municipiului resedinta de judet se pot pensiona cu doi ani mai devreme, fara a fi penalizati, dupa ce initiativa legislativa a doi deputati olteni a fost, astazi, aprobata.

Actorul Roger Moore, cunoscut pentru rolul din serialul Sfantul, a murit la 89 de ani (VIDEO)

Actorul britanic Roger Moore a murit la varsta de 89 de ani, potrivit unui anunt al familiei sale, citat de BBC News. Familia lui Roger Moore a anunat pe Twitter ca actorul a murit dupa o lupta.

Peste o suta de persoane si-au pierdut viata, in ultimii doi ani, in sali de concerte si cluburi. Cel mai recent a avut loc, luni seara, la un spectacol al artistei Ariana Grande, la Manchester

Zeci de persoane au picat victime, in ultimii doi ani, atentatelor care au vizat sali de concert si cluburi. Cel mai recent a avut loc, luni seara, la un concert al artistei americane Ariana Grande. Astfel, 22 de persoane au murit si 59 au fost ranite, dupa ce un barbat a detonat un dispozitiv exploziv improvizat, pe care il avea asupra lui.

Lucrarile la cartierul chinezesc din Craiova au fost finalizate in proportie de 10% in doi ani

Firma Shandong Ninjiang SC Construction Group Investment Romania SRL a anuntat in 2015 ca va construi in urmatorii doi ani in Banie un cartier de 35 de blocuri, cu cate 10 etaje si penthouse in forma de pagoda. Pana in momentul de fata lucrarea a fost executata doar in proportie de 10%.

Tariceanu a castigat razboiul dintre Liviu Dragnea si Serban Nicolae. in forma adoptata de Senat, Legea gratierii este mai avantajoasa pentru cei cu dosare penale |ANALIZA

La adapostul scandalului din PSD, Legea gratierii a trecut tacit de Senat in varianta Guvernului. Aceasta forma este mai avantajoasa pentru cei care au dosare penale, comparativ cu cea votata in Comisia juridica.

Viorel Hrebenciuc, audiat in comisia de ancheta pentru alegerile din 2009: Noi am constatat rezultatul votului, ca am pierdut, din numaratoarea noastra paralela (VIDEO)

Viorel Hrebenciuc a fost audiat marti in cadrul comisiei de ancheta pentru alegerile din 2009. Acesta a fost seful campaniei lui Mircea Geoana pentru alegerile prezidentiale. La comisie sunt asteptati sa.

Remus Cernea, mesaj pentru cei care sustin definirea familiei drept uniunea dintre un barbat si o femeie: Puteti sa-i spuneti unui copil crescut de o mama singura ca nu face parte dintr-o familie? NU! (VIDEO)

Sambata au loc in Bucuresti atat Marsul Normalitatii, cat si marsul Diverstatii. in acest context, s-au reaprins discutiile in jurul initiativei Coalitiei pentru Familie.

A muncit 5 ani pentru jobul visurilor sale: Un moldovean schimba educatia lumii alaturi de compania Mindvalley din Malaysia. Cum poti APLICA si tu!

Alexandru Cucer este un tanar moldovean de 27 de ani care a reusit sa obtina un post de munca intr-o companie orientata spre schimbarea educatiei la nivel global Mindvalley din Malaysia.

Audieri in comisia de ancheta pentru alegerile din 2009. Dan Andronic: Nu s-a stat la nicio masa

Comisia parlamentara de ancheta pentru alegerile prezidentiale din 2009 incepe luni seria audierilor, primul fiind jurnalistul Dan Andronic. Dan Andronic a fost chemat la audieri pentru luni de la ora.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )