Libnet.ro
UNICEF

11:31

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL: Curtea Constitutionala face anuntul care ii bulverseaza pe TOTI romanii

B1 B1,
Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL: Curtea Constitutionala face anuntul care ii bulverseaza pe TOTI romanii

Pentru a nu se pune problema unei discriminari pe criterii de sex, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis ca femeile trebuie sa aiba dreptul sa continue activitatea pana la implinirea varstei. continuă pe B1

Varsta de pensionare, modificata OFICIAL: Anuntul SOC ce vizeaza toate femeile din Romania

Pentru a nu se pune problema unei discriminari pe criterii de sex, CCR a decis ca femeile au dreptul de a-si continua activitatea pana la varsta de 65 de ani, varsta de pensionare la barbati. Pentru a.

Opozitia anunta ca va contesta la Curtea Constitutionala modificarile Codului penal

Parlamentarii opozitiei au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal care au fost aprobate luni in comisia Iordache, informeaza Mediafax. Liberalii si cei de la USR ii.

Augustin Lazar, despre modificarile Codurilor Penale: Urmeaza sa vedem ce va spune Curtea Constitutionala despre suspiciunile pe care le-am formulat noi

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, vineri, ca, in urma analizei modificarilor facute la Codul de procedura penala, Ministerul Public a identificat un numar de 33 de articole care au suspiciuni de neconstitutionalitate ce au fost comunicate institutiilor ce au competenta de a sesiza Curtea Constitutionala.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )