Libnet.ro
UNICEF

11:15

Varsta de pensionare, schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Pica Guvernul?

B1 B1,
Varsta de pensionare, schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Pica Guvernul?

Mii de oameni au protestat, anul trecut, in centrul orasului Zagreb, capitala Croatiei, fata de planurile Guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si de a micsora pensiile in cazul ceror care op. continuă pe B1

Varsta de pensionare este schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Proteste masive care pot darama Guvernul

Capitala croata Zagreb a fost scena unor manifestatii de strada de mare amploare, in conditiile in care mii de oameni au protestat fata de planurile Guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si.

Varsta de pensionare e din nou schimbata: Afla RAPID data exacta la care iesi ACUM la pensie la termen sau anticipat

Casa Nationala de Pensii Publice a pus la dispozitia oamenilor o aplicatie care sa ajute la aflarea varstei de pensionare la termen si anticipata, potrivit romaniatv. net. Prin urmare, publicatia noteaza ca.

Mircea Badea a primit amenintari fara precedent! Cine ii doreste raul prezentatorului TV

Mircea Badea este un personaj controversat, care are foarte multi admiratori, dar in acelasi timp exista si foarte multe persoane care il antipatizeaza pentru ideile pe care le exprima la Antena 3 in cadrul emisiunii in Gura Presei. Prezentatorul TV sustine ca a primit numeroase mesaje prin care i s-a transmis ca va ajunge la .

Noul Cod Rutier. Combinatia care va lasa zeci de mii de soferi fara permis. Toti fac asta in masina

Codul Rutier se modifica din luna octombrie, iar noile reglementari prevad amenzi mai mari pentru soferii care folosesc telefonul mobil in timp ce se afla la volan. in plus, acestia vor ramane fara permisul de conducere daca in timp ce utilizeaza telefonul mai incalca si alte reguli de circulatie. Cod Rutier. Folosirea telefonului mobil la .

Varsta de pensionare, SCHIMBATA OFICIAL: E panica mare printre milioane de pensionari romani!

Guvernul a pregatit o ordonanta prin care femeile sa aiba posibilitatea de a se pensiona la 65 de ani, in prezent, ele avand dreptul sa lucreze pana la 63 de ani. Prin acest proiect, angajatorul va fi obliga.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )