Libnet.ro
UNICEF

21:30

Varsta de pensionare, schimbata in Romania: Modificarile de la legea pensiilor care ii vizeaza pe toti romanii...

B1 B1,
Varsta de pensionare, schimbata in Romania: Modificarile de la legea pensiilor care ii vizeaza pe toti romanii...

O initiativa de modificare a Legii Pensiilor prin care se reduce stagiul de cotizare pentru mai multe categorii de pensionari care au muncit in conditii speciale, precum si varsta standard de pensionare cu 13 ani,. continuă pe B1

VARSTA DE PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Toti romanii sunt afectati! Vezi AICI cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat

Vesti bune pentru romanii care nu mai au mult pana la pensie. O noua propunere legislativa vizeaza modificarea varstei de pensionare iar. Initiativa presupune reducerea stagiului de cotizare si varsta.

Olguta Vasilescu: Legea pensiilor va intra din septembrie in dezbatere parlamentara. Toata lumea poate sa-si spuna punctul de vedere pe lege

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat vineri seara, intr-un interviu pentru Romania TV, ca legea pensiilor va intra din septembrie in debzaterea parlamentara, iar toata lumea poate sa-si spuna punctul de vedere pe lege, poate trimite mesaje la minister cu ce i se pare in neregula sau sa ceara anumite modificari.

Lia Olguta Vasilescu: Legea pensiilor va intra din septembrie in dezbatere parlamentara

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat vineri seara, la un post de televiziune, ca legea pensiilor va intra din septembrie in debzaterea parlamentara, iar toata lumea poate sa-si spuna punctul de.

Bomba bombelor pentru pensionari: Se reduce cu 13 ani varsta de pensionare in Romania! Ce se intampla la pensionarea anticipata!

Camera Deputatilor a adoptat o initiativa de modificare a Legii Pensiilor, prin care se reduce stagiul de cotizare si varsta standard de pensionare cu 13 ani, informeaza Adevarul. Este vorba despre.

Se SCHIMBA iar VARSTA DE PENSIONARE in Romania: Vezi aici cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat!

O noua schimbare a varstei de pensionare! Romanii care urmeaza sa iasa la pensie au parte de vesti bune. O propunere de modificare a Legii Pensiilor prin care se reduce stagiul de cotizare pentru mai multe.

Ambasadorul Marii Britanii, mesaj FERM pentru Romania: Modificarile de legi trebuie sa ajute, nu sa impiedice lupta impotriva coruptiei

Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, aflat la final de mandat a transmis un mesaj foarte ferm pentru Romania cu privire la lupta impotriva coruptiei si stabilitatea statului de drept. Diplomatul a.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )