Libnet.ro
UNICEF

16:45

Varujan Vosganian, anunt-bomba dupa primul tur al alegerilor prezidentiale: Alianta noastra cu Pro Romania s-a incheiat

Antena3 Antena3,
Varujan Vosganian, anunt-bomba dupa primul tur al alegerilor prezidentiale: Alianta noastra cu Pro Romania s-a incheiat

VicepresedinteALDE Varujan Vosganian a anuntat in direct la Antena 3 ca alianta electorala cu Pro Romania a luat sfarsit dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Astazi, alianta noastra. continuă pe Antena3

Ion Iliescu a cerut urna mobila pentru a vota in primul tur al alegerilor prezidentiale

Fostul presedinte Ion Iliescu va vota duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale, folosind urna mobila, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Orban crede ca va fi cea mai mare prezenta din istoria primului tur al alegerilor prezidentiale

Premierul Ludovic Orban considera ca la primul tur al alegerilor prezidentiale se va inregistra cea mai mare prezenta din istoria acestui tur de scrutin. Presedintele PNL pune cresterea prezentei la vot pe seama schimbarilor legislative care au extins votul in diaspora pe trei zile, relateaza Mediafax.

Ion Cristoiu anunta cu cine a votat in primul tur la prezidentiale

Jurnalistul Ion Cristoiu si-a facut publica optiunea de vot in primul tur al alegerilor prezidentiale. Cristoiu a spusca a votat cu Dan Barna, chiar daca nu-l leaga nimic de candidatul USR-PLUS. De.

Varujan Vosganian: Alianta noastra cu Pro Romania s-a incheiat. Fiecare partid porneste pe drumul sau

Varujan Vosganian, vicepresedinte si purtator de cuvant al ALDE, a anuntat ca alianta electorala cu Pro Romania s-a incheiat duminica, dupa primu tur al alegerilor prezidentiale. Astazi duminica,.

S-a incheiat primul tur al alegerilor prezidentiale. Cum a reactionat Alexandru Cumpanasu, cand a vazut procentul din sondaje

Candidatul independent inscris in cursa electorala a avut o prima reactie, odata cu incheierea primului tur al scrutinului. Alegerile din 10 noiembrie 2019 au mobilizat milioane de romani, care au mers la sectiile de vot pentru a-si exercita acest drept. Alexandru Cumpanasu a transmis un mesaj, dupa ce a vazut ce procent a obitinut, la .

Candidatul PNL, Klaus Iohannis, a obtinut cele mai multe voturi in primul tur la Prezidentiale.

Partidul National Liberal jubileaza dupa aflarea rezultatelor exit -poll. Klaus Iohannis se afla la .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. SONDAJ. Cu cine votati in primul tur al alegerilor prezidentiale?

Campania pentru alegerile prezidentiale s-a terminat, in strainatate si in Romania a inceput votarea. Sunt 14 politicieni care aspira la functia suprema in stat.

Cati bani primesc de la stat candidatii care obtin peste 3% in primul tur al alegerilor. E o afacere profitabila

Pentru alegerile prezidentiale din acest an, 17 candidati si-au depus dosarul la Biroul Electoral Central, fiind admise in final 14 candidaturi, un numar similar cu cel de la scrutinul precedent, din 2014. Dar, la alegerile prezidentiale din acest an s-au inscris candidati care nu sunt cotati cu sanse reale de a castiga cursa pentru fotoliul .

SONDAJ. Cu cine veti vota duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale?

Campania pentru alegerile prezidentiale e aproape gata, urmeaza decizia de la urne. Sunt 14 politicieni care aspira la functia suprema in stat. Printre candidati se numara.

Theodor Paleologu, prima reactie dupa votul la alegerile prezidentiale: Am dovedit ca suntem destepti si multi

Theodor Paleologu a obtinut 5,6% din voturile alegatorilor in primul tur al alegerilor prezidentiale. Candidatul PMP a oferit prima reactie dupa ce a aflat rezultatul Exit-Poll Curs-Avangarde, din care reiese ca presedintele Klaus Iohannis 39%) si Viorica Dancila 22,5%) merg in turul 2 de scrutin. Reactia lui Theodor Paleologu, dupa rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )