Libnet.ro
UNICEF

00:07

Varujan Vosganian explica teoria oului: Trebuie sa iesim din aceasta capcana arhaica in care oamenii se izoleaza(VIDEO)

B1 B1,
Varujan Vosganian explica teoria oului: Trebuie sa iesim din aceasta capcana arhaica in care oamenii se izoleaza(VIDEO)

Varujan Vosganian revine cu explicatii, dupa ce a scris pe retelele de socializare ca statul pierde 50 de bani, de cate ori un roman mananca un ou facut de gaina din propria ograda. Fostul. continuă pe B1

Cele mai amuzante reactii din mediul online dupa ce Varujan Vosganian a lansat teoria gainii evazioniste FOTO

Parlamentarul ALDE, Varujan Vosganian, a fost tinta ironiilor pe retelele de socializare, dupa ce deputatul a postat pe contul sau de Facebook teoria gainii evazioniste care vaduveste bugetul statului cu multe miliarde de lei.

Noi explicatii ale lui Vosganian despre teoria impozitarii oualor: Trebuie iesit din capcana arhaica in care oamenii se izoleaza intr-o cultura cronica a saraciei

Deputatul ALDE Varujan Vosganian vine cu noi explicatii dupa ce a strarnit controverse prin declaratiile potrivit carora statul pierde 50 de bani de fiecare data cand un roman mananca un ou facut de gaina din curte. El spune ca si-ar dori ca in Romania sa nu mai faca agricultura de subzistenta si ca trebuie sa iesim din aceasta capcana arhaica in care oamenii se izoleaza si traiesc intr-o cultura cronica a saraciei.

Trebuie iesit din capcana arhaica in care oamenii se izoleaza si traiesc intr-o cultura cronica a saraciei

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a venit cu noi explicatii dupa ce a starnit controverse prin declaratiile potrivit carora statul pierde 50 de bani de fiecare data cand un roman mananca un ou facut de gaina din curte. El spune ca si-ar dori ca in tara noastra sa nu se mai faca agricultura de subzistenta si ca trebuie sa iesim din aceasta capcana arhaica in care oamenii se izoleaza si traiesc intr-o cultura cronica a saraciei.

Varujan Vosganian revine cu precizari pe tema oului

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a starnit, joi, valuri de controverse dupa ce a postat pe Facebook un mesaj in care pune neajunsurile economiei pe seama gospodariilor de la tara care produc.

Noi explicatii ale lui Vosganian despre impozitarea oualor de la gaina din curte: Trebuie iesit din capcana arhaica in care oamenii se izoleaza si traiesc intr-o cultura cronica a saraciei

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a venit cu noi explicatii dupa ce a strarnit controverse prin declaratiile potrivit carora statul pierde 50 de bani de fiecare data cand un roman mananca un ou facut de gaina din curte. El spune ca si-ar dori ca in Romania sa nu mai faca agricultura de subzistenta si ca trebuie sa iesim din aceasta capcana arhaica in care oamenii se izoleaza si traiesc intr-o cultura cronica a saraciei.

Varujan Vosganian acuza GAINA de la tara de evaziune fiscala si lanseaza teoria COTETULUI impozabil

Cum toamna se numara bobocii, Varujan Vosganian, deputat ALDE si fost parlamentar liberal, s-a gandit sa numere putin ouale romanilor, nemaibagate in seama de pe vremea lui Adrian.

Varujan Vosganian comenteaza din nou despre oua: Trebuie iesit din capcana arhaica in care oamenii se izoleaza si traiesc intr-o cultura cronica a saraciei

Deputatul ALDE Varujan Vosganian vine cu noi explicatii dupa ce a strarnit controverse prin declaratiile potrivit carora statul pierde 50 de bani de fiecare data cand un roman mananca un ou facut de gaina din curte. El spune ca si-ar dori ca in Romania.

VIDEO Varujan Vosganian revine cu explicatiile despre impozitarea oualor de curte

Deputatul ALDE Varujan Vosganian revine cu explicatiile privind impozitarea oualor de gaini crescute la curte, dupa ce a starnit un val de indignare cand a spus ca fiecare ou mancat de la gaina din curte vaduveste bugetul de cincizeci de bani.

Varujan Vosganian tine o noua lectie de economie: Ideea orwelliana a impozitarii cotetelor nu-mi apartine

Fostul ministru Varujan Vosganian continua, vineri, prelegerea pe teme economice, revenind asupra declaratiilor sale referitoare la impozitele pe care le pierde statul.

Varujan Vosganian: Fiecare ou mancat de la gaina din curte vaduveste bugetul de cincizeci de bani!

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a starnit valuri de controverse dupa ce a postat pe Facebook un mesaj in care pune neajunsurile economiei pe seama gospodariilor de la tara care produc produs.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )