Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vasile Blaga: Astazi suntem guvernati de cea mai putreda, cea mai corupta putere de dupa 1990

B1 B1,
Vasile Blaga: Astazi suntem guvernati de cea mai putreda, cea mai corupta putere de dupa 1990

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Slatina, in cadrul evenimentului de lansare a candidatilor partidului la alegerile europarlamentare, ca PDL abordeaza aceste alegeri cu foarte mare incredere. continuă pe B1

Vasile Blaga: PDL abordeaza alegerile europarlamentare cu foarte mare incredere

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Slatina, in cadrul evenimentului de lansare a candidatilor partidului la alegerile europarlamentare, ca PDL abordeaza aceste alegeri cu foarte mare incredere.

Vasile Blaga: Victor Ponta este total la mana baronilor locali

Dupa raportul prezentat ieri de procurorii DNA, Vasile Blaga lanseaza un atac dur la adresa premierului Victor Ponta. Liderul PDL a spus in cadrul unei conferinte de presa organizata la Ramnicu Valcea ca prim-ministrul este la mana baronilor locali, pe care-I apara in orice conditii.

Manastirea Vodita, cea mai veche ctitorie voievodala atestata documentar

Pe Drumul European 70 intre municipiile Drobeta Turnu Severin si Orsova, turistii care ajung in zona pot face un popas la manastirea Vodita din judetul Mehedinti, care reprezinta cea mai veche ctitorie voievodala atestata documentar si totodata primul asezamant monahal din tara noastra administrat autonom dupa regulile bisericii orientale stabilite de Sfantul Vasile cel Mare.

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa, deschisa in judetul Cluj

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa, care adaposteste aproape 300 de animale si se intinde pe o suprafata de 500 de hectare, a fost inaugurata, vineri, in comuna Recea Cristur, judetul Cluj.

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa, deschisa la Cluj. Investitia: 1,5 mil. euro

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa a fost deschisa in comuna Recea Cristur, in judetul Cluj, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro. Ferma adaposteste aproape 300 de animale si se intinde pe o suprafata de 500 de hectare.

Rezultate Liga Europa: FC Valencia a reusit cea mai mare intoarcere de scor din istorie

FC Valencia a reusit cea mai spectaculoasa intoarcere a unui rezultat din istoria Ligii Europa, spanioli eliminand, joi, in sferturi, formatia elvetiana Basel. Dupa ce a pierdut in meciul tur cu 3-0, Valencia a castig .

FOTO Cea mai mare ferma de bizoni din Europa se inaugureaza azi, langa Cluj

In judetul Cluj se inaugureaza azi, 11 aprilie, cea mai mare ferma de bizoni din Europa ca numar de exemplare, 277, si ca suprafata de teren, 400 de hectare.

FOTO Cea mai mare ferma de bizoni din Europa este inaugurata azi, langa Cluj

In judetul Cluj se inaugureaza azi, 11 aprilie, cea mai mare ferma de bizoni din Europa ca numar de exemplare, 277, si ca suprafata de teren, 400 de hectare.

DxOMark: Xperia Z2 are cea mai buna camera dintr-un smartphone

Odata cu lansarea noii generatii de terminale, precum Xperia Z2, aflam ca cel mai recent varf de gama de la Sony are cea mai buna camera. Creatorii Xperia Z2 fac eforturi semnificative pentru a-i oferi acestui aparat o lansare globala, din pacate nu prea le iese. Trecand insa peste acest detaliu de logistica, primele teste cu aparatul confirma abilitatile de captura remarcabile ale modelului. Printre primii care au apucat sa puna mana pe acest gadget, echipa DxOMark nu a ezitat [].

Adio listare pe Bursa a Romtelecom? Ministrul pentru Societatea Informationala crede ca negocierea directa este cea mai buna solutie

Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, considera ca negocierea directa este cea mai buna solutie pentru vanzarea actiunilor detinute de stat la Romtelecom. Acesta a evaluat pachetul de actiuni la 300-600 mil. euro, scrie Mediafax .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )