Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Blaga: Vom boicota referendumul daca revizuirea Constitutiei nu va tine cont de vointa poporului. Luam in calcul o greva japoneza in Parlament

B1 B1,
Vasile Blaga: Vom boicota referendumul daca revizuirea Constitutiei nu va tine cont de vointa poporului. Luam in calcul o greva japoneza in Parlament

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit luni seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, ca partidul sau ia in calcul o posibila greva japoneza in Parlament Avem planificate mai multe actiuni. continuă pe B1

Blaga: Vom boicota referendumul daca revizuirea Constitutiei nu va tine cont de vointa ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a spus luni seara, ca partidul sau ia in calcul o posibila greva japoneza in Parlament. Avem planificate mai multe actiuni politice. Daca proiectul de revizuire a Constitutiei nu va tine cont de vointa poporului si daca va ramane pragul propus de USL, noi vom boicota referendumul si le vom spune sa nu se prezinte la vot pentru ca si daca vor vota nu vor asigura cvorumul si referendumul va fi validat, a spus Blaga, potrivit b1. ro. Intrebat daca este posibila o .

Blaga: Vom boicota prezenta la referendumul pentru Constitutie, daca nu se respecta vointa ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, ca partidul va boicota prezenta la referendumul pentru revizuirea Constitutiei, daca modificarile nu vor prevedea Parlament unicameral si 300 de parlamentari, informeaza Mediafax. Ne pronuntam ferm impotriva proiectului de lege pentru scaderea cvorumului la referendumul de revizuire a Constitutiei la sub 50 la suta. Se propune ca o minoritate, 30 la suta, sa revizuiasca Constitutia si sa decida asupra unui lucru atat de important. In .

Vasile Blaga: La inceputul toamnei, probabil, vom nominaliza si guvernul din umbra al PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat, vineri, ca partidul va nominaliza, la inceputul toamnei, probabil, guvernul din umbra, iar acesta nu va fi desemnat din biroul sau, ori de catre unul, doi,.

Vasile Blaga: PDL va avea din toamna un guvern din umbra

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca democrat-liberalii vor avea din toamna un guvern din umbra. Am inceput in tara prezentarea strategiilor sectoriale pe toate domeniile importante ale activitatii socio-economice, urmarind profesionalizarea partidului, a institutiilor, a comisiilor de specialitate. In urma activitatii din comisii, la inceputul toamnei, probabil, vom nominaliza si guvernul din umbra, a spus Blaga, citat de Agerpres.

Antonescu: Trecem in protocolul USL revizuirea Constitutiei si regionalizarea pana la ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul sedintei USL, ca in protocolul Uniunii vor fi mentionate ca obiective politice prioritare revizuirea Constitutiei si regionalizarea pana la sfarsitul acestui an, precum si asumarea unor obiective guvernamentale, informeaza Mediafax. Antonescu a precizat ca liderii USL au convenit completarea, extinderea protocolului aliantei, mentionand ca acesta nu se modifica, nimic din prevederile sale nu este anulat sau suspendat. E vorba .

Gafa monumentala la ceremonia de absolvire a unui liceu din Capitala. Cum i-a luat Vasile Blaga locul poetului Lucian Blaga

Liderul PDL, Vasile Blaga i-a luat locul poetului Lucian Blaga. S-a intamplat la festivitatea de absolvire a liceului Lucian Blaga din Capitala, unde absolventiii au purtat esarfe cu numele democrat liberalului in.

Vasile Blaga, despre suspendarea lui Cristian Preda din PDL: Va avea timpul necesar sa analizeze limpede lucrurile

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit luni seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, despre suspendarea europarlamentarului Cristian Preda din partid pentru 6 luni de zile, precizand ca acesta va.

Vasile Blaga, despre suspendarea lui Cristian Preda din PDL: Va avea timpul necesar sa ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a spus, luni seara, ca europarlamentarul Cristian Preda va avea timp sa analizeze toate lucrurile dupa ce a fost suspendat din partid pentru 6 luni de zile, potrivit B1. ro. PDL se afla intr-un amplu proces de reconstructie al structurilor pentru ca ne asteapta un an greu, intr-un proces amplu de a ne prezenta strategiile in teritoriu. O serie de colegi, folosind retorica USL au criticat in mod repetat partidul, invocand diferite motive, cele mai multe calate .

VIDEO Teodor Baconschi a demisionat din PDL, printr-o scrisoare trimisa lui Vasile Blaga

Teodor Baconschi si-a dat demisia, duminica seara, dinPartidulDemocrat Liberal, informeaza B1. Fostul ministru de externe a transmis demisia presedintelui partidului, Vasile Blaga, prin intermediul unei scrisori.

Teodor Baconschi si-a dat demisia din PDL: I-a trimis lui Vasile Blaga scrisoarea de demisie

Teodor Baconschi si-a dat demisia, duminica seara, dinPartidulDemocrat Liberal. Fostul ministru de externe a transmis demisia presedintelui partidului, Vasile Blaga, prin intermediul unei scrisori.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )