Libnet.ro
UNICEF

14:00

Vasile Dincu strica planurile politicienilor care il vad premier, dupa alegeri

Antena3 Antena3,
Vasile Dincu strica planurile politicienilor care il vad premier, dupa alegeri

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, miercuri, la un post de televiziune, ca in mod cert nu va candida la alegerile parlamentare si nu doreste sa revina in politica, dar va ramane apropiat de. continuă pe Antena3

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat, il ataca pe Vasile Dincu: Statul Roman pierde 3 milioane euro si niciunul dintre responsabili nu va fi tras la raspundere

Statul Roman pierde cele 3. 000 de EUR si niciunul dintre responsabili nu va fi tras la raspundere, scrie fostul secretar de stat din Ministerul Muncii, Valeriu Nicolae, referindu-se la deblocare proiectului Cornul si laptele. Fostul secretar de stat precizeaza ca atunci cand a incercat sa discute cu vicepremierul Vasile Dincu, in conditiile in care blocajul principal apareau la ministerul lui, i s-a reprosat ca cine ma cred ca sunt, ca doar nu am scris Don Quijote, ca nu a auzit nimeni de mine si ca guvernarea nu se face cu diletanti, pe un ton care musteste de o superioritate delicat asezonata cu un butoi de ego si flambata in aroganta cat cuprinde.

Vasile Dincu a decis sa nu candideze la alegerile parlamentare

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, miercuri, la Realitatea TV, ca in mod cert nu va candida la alegerile parlamentare si nu doreste sa revina in politica, dar va ramane apropiat de aceasta scena, ca jurnalist, comentator si profesor.

Vasile Dincu respecta mai degraba agenda PSD decat pe cea a Guvernului Ciolos

Vicepresedintele PNL Gigel Stirbu considera ca actiunile si declaratiile vicepremierului Vasile Dincu, facute din postura de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, arata faptul ca acesta respecta mai degraba agenda PSD decat pe cea a Guvernului Ciolos si, cu atat mai putin, pe cea a cetatenilor, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Liberalii il ataca dur pe vicepremierul Vasile Dincu: Respecta mai degraba agenda PSD decat pe cea a Guvernului Ciolos

Vicepresedintele PNL Gigel Stirbu considera ca actiunile si declaratiile vicepremierului Vasile Dincu, facute din postura de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, arata faptul.

Dezvaluiri incendiare ale fostului secretar de stat de la ministerul Muncii: Valeriu Nicolae il acuza pe vicepremierul Vasile Dincu de sabotarea guvernului condus de Dacian Ciolos (VIDEO)

Dezvaluiri incendiare din culisele guvernului tehnocrat. Fostul secretar de stat la Ministerul Muncii, Valeriu Nicolae, il acuza pe vicepremierul Vasile Dincu de sabotarea guvernului condus de Dacian.

Portret de posibil premier. Vasile Dincu: Romanii sunt mult mai prosti decat europenii

Incep discutiile despre viitori, posibili, premieri. Spre deosbire de alte episoade electorale, anul acesta discutia este fara raspuns. Desi partidele mari anunta ca n-au o dificultate in privinta gasirii unui candidat la functia de premier, in realitate lucrurile stau exact pe dos.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )