Libnet.ro
UNICEF

07:45

Vasile Miriuta, demis de la echipa sa de club, dupa nici trei luni de antrenorat

Adevărul Adevărul,
Vasile Miriuta, demis de la echipa sa de club, dupa nici trei luni de antrenorat

Vasile Miriuta a preluat, in aceasta vara, formatia maghiara Kisvarda si, la nici trei luni de la parafarea intelegerii, a parasit clubul. continuă pe Adevărul

Vasile Miriuta nu mai este antrenorul echipei Kisvarda

Tehnicianul Vasile Miriuta si-a reziliat contractul cu gruparea Kisvarda, a anuntat, marti, echipa din Ungaria. Formatia incepuse bine campionatul, dar a urmat o serie negativa, de trei infrangeri si un rezultat de egalitate, astfel ca formatia la care evolueaza Gicu Grozav, Claudiu Bumba si Mihai Minca a ajuns pe locul sase.

S-a incheiat aventura lui Vasile Miriuta la Kisvarda

Antrenorul Vasile Miriuta s-a despartit de echipa marghiara Kisvarda, formatie pe care a preluat-o la inceputul actualului sezon, in vara.

Tanara s-a trezit din nou singura. Fusese parasita de ultimul sau sot, dupa doar trei ore de amor. A uitat de cate ori a spus da. Tot ce stie este ca a fost tot de atatea ori abandonata. Ce blestem ascunde?

Tanara s-a trezit din nou singura. Fusese parasita de ultimul sau sot, dupa doar trei ore de iubire. A uitat de cate ori a spus da. Tot ce stie este ca a fost tot de atatea ori abandonata si cum a.

Mirel Radoi va pleca de la nationala U21 la finalul campaniei de calificare la Euro: Vreau sa antrenez o echipa de club

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, a vorbit intr-o conferinta de presa despre viitorul carierei sale de antrenor. Vazut ca un posibil inlocuitor al lui Cosmin Contra la prima reprezentativa, Radoi nu ia in calcul aceasta varianta, afirmand ca vrea sa antreneze o echipa de club dupa incheierea actualei campanii de calificare la Campionatul European de tineret din 2021.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )