Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vasilescu, atac dur la Orban, pe Legea Pensiilor: ,,Lui si cohortei de incompetenti

România Liberă România Liberă,
Vasilescu, atac dur la Orban, pe Legea Pensiilor: ,,Lui si cohortei de incompetenti

Lia Olguta Vasilescu a reactionat dur dupa ce Ludovic Orban a spus ca Legea Pensiilor nu va trece la. continuă pe România Liberă

De ce a fost respinsa Legea pensiilor. Lia Olguta Vasilescu a gasit vinovatul: Habar nu are ce prevede legea

Legea pensiilor nu a trecut de Senat din cauza absenteismului social-democratilor, insa Lia Olguta Vasilescu a gasit alti vinovati. Fostul ministru al Muncii da vina pe opozitie si il acuza pe Ludovic Orban ca spune doar lozinci si demonstreaza ca habar nu are ce prevede legea. Legea pensiilor, inca un motiv de disputa intre PSD .

Anuntul lui Teodorovici dupa ce Legea Pensiilor a fost respinsa

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca pensiile nu sunt in pericol. Ministrul a mai spus ca recalcularea pensiilor se va desfasura in continuare, cu toate ca Legea Pensiilor a fost respinsa miercuri in Senat. Teodorovici a declarat ca legea va fi aprobata la Camera Deputatilor.

Viorica Dancila, dupa ce Legea pensiilor a fost respinsa de Senat: De la 1 septembrie, pensionarii vor avea majorarea punctului de pensie si vom trece legea prin Camera Deputatilor

Premierul Viorica Dancila a sustinut ca, chiar daca legea pensiilor a fost respinsa miercuri de Senat, pensionarii vor beneficia de la 1 septembrie de majorarea punctului de pensie, iar legea va trece la vot in Camera Deputatilor. Ea a acuzat opozitia pentru votul de astazi, iar intrebata despre absenta masiva de la sedinta a senatorilor PSD, a spus ca va face o analiza, dar trebuie pornit de la votul impotriva dat de parlamentarii opozitiei.

Anunt de ultima ora in legatura cu pensiile. Ce se intampla cu Legea pensiilor si ce spune Viorica Dancila

Legea pensiilor intra iar in discutie, spre exasperarea contribuabililor de la privat). Viorica Dancila face in continuare promisiuni, dar parlamentarii mai degraba o saboteaza. Timpul trece, in defavoarea pensionarilor, iar pensiile acelea marite se vor lasa asteptate pana la alte alegeri. Legea pensiilor: ce promite Dancila Daca ii intrebi pe ministri din Guvernul Dancila in .

Budai: Asigur toti pensionarii ca vom trece legea pensiilor la Camera Deputatilor

Legea pensiilor va trece in Camera Deputatilor si, daca nu vom reusi un dialog onest cu colegii din .

Rares Bogdan, atac dur la premierul Viorica Dancila. Ce ii reproseaza

Rares Bogdan rupe tacerea si o ataca pe Viorica Dancila. Acesta are dovada ca premierul Romaniei a mintit. Cu ce o incrimineaza Bogdan pe Dancila? Rares Bogdan, atac la adresa Vioricai Dancila Rares Bogdan a prins-o cu minciuna pe Viorica Dancila. Liberalul a acuzat-o de minciuna, asfel ca i-a adus si dovada. Totul s-a petrecut .

Legea pensiilor a fost respinsa in Senat. PSD, absenteism masiv la vot

Legea pensiilor, o prioritate a PSD, a fost respinsa miercuri in Senat dupa ce numerosi senatori social-democrai nu s-au prezentat la vot. Actul normativ a primit doar 67 de voturi pentru, insuficiente pentru o lege organica, aceasta avand nevoie de minimum 68 de voturi.

UPDATE: Legea pensiilor, respinsa de Senat. Ministrul Muncii: Vom avea majoritate la Camera Deputatilor

Legea pensiilor, o prioritate a PSD, a fost respinsa de Senat, prima camera sesizata. Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca situatia va fi remediata la Camera Deputatilor. Vom Avea majoritate la Camera, a spus el.

Lia Olguta Vasilescu, atac la liberali si Ludovic Orban: Sa ii mai explic o data. Si lui si cohortei de incompetenti care il inconjoara

Lia Olguta Vasilescu ataca PNL si pe Ludovic Orban, pe tema noii legi a pensiilor. Fostul ministru al Muncii spune ca liberalii nu isi doresc aceasta lege, iar Ludovic Orban nici macar nu cunoaste.

PSD si-a abandonat propriile promisiuni. Dancila ii ia la rost pe senatorii care nu au votat legea pensiilor

Senatul a respins miercuri noua lege a pensiilor, dupa ce PSD nu a reusit sa adune destule voturi pentru adoptare, desi singur ar fi intrunit cvorumul. in timp ce ministrul Muncii da vina pe opozitie, premierul Viorica Dancila sugereaza ca legea nu ar mai avea sprijinul partidului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )