Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vaslui: Un barbat a murit la scurt timp dupa ce a fost externat din spital

B1 B1,
Vaslui: Un barbat a murit la scurt timp dupa ce a fost externat din spital

Un barbat in varsta de 79 de ani, din municipiul Barlad, judetul Vaslui, a murit dupa ce i s-a facut rau pe strada. Acesta fusese abia externat din Spitalul de Urgenta Elena Beldiman, informeaza. continuă pe B1

Un barbat a murit pe strada la scurt timp dupa ce fusese externat din spitalul din Brlad

Un barbat in varsta de 79 de ani din municipiul Barlad, abia externat din Spitalul de Urgenta Elena Beldiman, a murit, vineri, dupa ce i s-a facut rau in strada, anunta Agerpres. Pacientul a fost gasit cazut in strada. El a fost resuscitat fara succes, fiind constatat decesul de catre echipajul medical, a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui, Aurora Popa.

LOVITURA pentru tatal SIMONEI HALEP, la scurt timp dupa FINALA de la Roland Garros: Este EXECUTAT SILIT. Ce urmeaza sa i se intample

Tatal numarului unud mondial in tenisul feminin, Stere Halep, este executat silit de Fisc, dupa ce fiica lui a castigat 2,2 milioane de euro la Roland Garros. Totul i se trage de la datoriile acumulate de una.

Divortul anului in Showbiz! ANTONIA a fost inlocuita, la scurt timp dupa ce s-au despartit! Nimeni nu se ASTEPTA

Vincenzo Castellano, fostul partener de viata al Antoniei, are o noua iubita care e total diferita de marea iubire. Anuntul are loc in contextul an care Vincenzo se pare ca incearca sa mearga mai departe, .

Un important politician din Germania a murit in timpul unei sedinte

Primarul orasului german Lauingen din landul Bavaria s-a prabusit in timpul unei sedinte a consiliului municipal si a murit la scurt timp dupa aceea, a anuntat miercuri un oficial local, relateaza.

DOLIU in POLITICA: Un cunoscut PRIMAR SOCIAL-DEMOCRAT a MURIT in timpul unei sedinte a consiliului municipal, la doar 20 de minute de la inceputul evenimentului (FOTO)

Doliu in Germania. Primarului orasului Lauingen din landul Bavaria i s-a facut rau in timpul unei sedinte a consiliului municipal si a decedat la scurt timp dupa aceea. Wolfgang Schenk, in varsta de.

ACUZATII SOCANTE: Un pacient a murit la Urgente, dupa ce a asteptat patru ore sa fie consultat: A facut infarct. A implorat sa fie salvat. A cazut rapus

Un brasovean care a fost martorul unei scene socante la Spitalul Judetean Brasov a relatat pe pagina sa de Facebook cum un barbat ar fi murit la Urgenta, dupa ce nimeni nu l-a bagat in seama. Am.

Un barbat sustine ca un pacient a murit la Urgente, dupa ce a asteptat degeaba patru ore sa fie consultat: A facut infarct. A implorat sa fie salvat

Un brasovean care a stat aseara ore intregi la Spitalul Judetean Brasov a postat pe pagina sa de Facebook cum un barbat ar fi murit la Urgenta, dupa ce nimeni nu l-a bagat in seama. Brasoveanul Sorin.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )