Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vaslui: Un copil de 13 ani s-a inecat intr-un baraj

România Liberă România Liberă,
Vaslui: Un copil de 13 ani s-a inecat intr-un baraj

Un copil de 13 ani s-a inecat, luni, intr-un baraj din judetul Vaslui, cand inota cu sticle de plastic prinse in jurul braului, relateaza Mediafax. Scafandrii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta i-au gasit trupul dupa trei ore de cautari. continuă pe România Liberă

Un copil de 13 ani a murit inecat in lacul Garceni dupa ce a cazut de pe o pluta improvizata din peturi

Un baiat de 13 ani a murit in aceasta seara, inecat in lacul din localitatea vasluiana Garceni. Muncea pentru a-si ajuta familia, a fost cu vacile la pascut si a vrut sa faca o baie.

Vaslui: Copil de 13 ani, inecat dupa ce a incercat sa inoate cu pet-uri in jurul braului

Un copil de 13 ani din Vaslui este cautat de scafandri in barajul din apropierea satului Garceni, dupa ce s-a inecat in timp ce inota la aproximativ o suta de metri de mal cu pet-uri in jurul braului. Baiatul.

Scafandrii au gasit trupul copilului care s-a inecat intr-un baraj din judetul Vaslui

Scafandrii de la ISU Vaslui au gasit, dupa aproape trei ore de cautari, trupul copilului de 13 ani care s-a inecat intr-un baraj in timp ce inota cu pet-uri in jurul braului. Ttrupul baiatului a fost gasit.

Suceava: Un copil de 10 ani s-a inecat in raul Moldova, unde era la scaldat cu fratele sau

Un baiat de zece ani din comuna suceveana Valea Moldovei s-a inecat, luni, in raul Moldova, unde mersese la scaldat cu fratele sau de noua ani, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene S.

A crezut ca are o tumora la stomac, dar de fapt era insarcinata. Botosaneanca care a ajuns mama la doar 13 ani, fara sa stie ca este gravida

O copila de 13 ani din judetul Botosani a stat noua luni de zile cu un copil in pantece fara sa stie ca este gravida. Nici macar rudele nu au sesizat, mai mult fiind banuita ca ar avea o tumora care tot creste in stomac. Abia cand a nascut fata si-a dat seama ca era gravida.

Un copil de 11 ani a trait cateva luni singur intr-o coliba la marginea unei paduri din Arges, fara apa si lumina

Un copil in varsta de 11 ani dintr-un sat din Arges, abandonat de mama si cu tatal plecat la munca intr-un alt judet, a trait timp de mai multe luni singur, intr-o baraca de la marginea unei paduri, fara apa sau energie electrica, localnicii care ii cunosteau situatia dandu-i de mancare, relateaza Mediafax.

Un copil de 11 ani a trait singur, intr-o coliba la marginea unei paduri din Arges, timp de mai multe luni

Un copil de 11 ani dintr-un sat din Arges a trait timp de mai multe luni singur, intr-o baraca la marginea unei paduri, dupa ce a fost abandonat de mama iar tatal a plecat la munca in alt judet. Baiatul a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )