Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vaslui: O fata de 12 ani ar fi fost violata de asistentul maternal, spune sotia acestuia care a incercat sa se sinucida

Hotnews Hotnews,
 Vaslui: O fata de 12 ani ar fi fost violata de asistentul maternal, spune sotia acestuia care a incercat sa se sinucida

O fata de 12 ani, din localitatea Giurcani, judetul Vaslui, ar fi fost violata de asistentul maternal. Autoritatile au aflat despre acest caz de la o femeie care a vrut sa se sinucida si care i-a povestit medicului de pe ambulanta ca sotul ei a abuzat-o pe una dintre copilele pe care le au in grija, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

O fata de 12 ani a murit la scaldat sub privirile ingrozite ale fratelui sau. Trupul copilei a fost cautat ulterior de scafandri

O fata de 12 ani dintr-o localitate din Iasi a murit inecata sub ochii fratelui sau. Cei doi se aflau pe malul raului Siret, iar la un moment dat fata a cazut in apa si a fost dusa in larg de curent.

Copila de 14 ani violata de asistentul maternal care o avea in grija. Sotia agresorului a incercat sa se sinucida dupa ce a aflat de abuz

Un caz halucinant a fost descoperit de un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanta al Judetului Vaslui, solicitat sa intervina la o tentativa de sinucidere in localitatea Giurcani.

O fata de 15 ani a anuntat la 112 ca a fost violata de tatal vitreg. Politistii au lasat-o sa se intoarca acasa

O fata de 15 ani a sunat la 112 pentru a anunta ca a fost violata de tatal vitreg, insa reactia autoritatilor a fost una stupefianta: victima a fost lasata sa locuieasca sub acelasi acoperis cu agresorul cercetat in libertate.

Povestea de groaza din spatele apelului la 112 facut de copila 15 ani din Vaslui. Fata era abuzata sistematic de tatal vitreg, dar mama refuza sa-l paraseasca

Ancheta in cazul adolescentei din judetul Vaslui care in seara de 17 august a sunat la 112 pentru a cere ajutorul autoritatilor, anuntand ca a fost violata de tatal vitreg este coordonata de catre un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, dar fata de agresor, nu s-a luat nicio masura.

Lady Gaga a fost violata acum 13 ani. Artista face dezvaluiri tulburatoare: incepeam sa plang!

Lady Gaga a fost violata in urma cu 13 ani, dar nu a avut curajul sa vorbeasca despre trauma prin care a trecut pana in anul 2014. Artista si-a facut acum curaj si a vorbit despre evenimentul care i-a schimbat viata si in urma caruia sufera de sindrom post-traumatic. Lady Gaga a fost violata acum .

Situatie socanta in Vaslui. Un barbat si-ar fi violat fetita de 12 ani pe care o avea in plasament

Un barbat din comuna vasluiana Giurcani este suspectat ca a abuzat sexual o fata in varsta de 12 ani, pe care o avea in plasament. Potrivit reprezentantilor Directiei Generale de Asistenta Sociala.

Dwyane Johnson s-a casatorit dupa 12 ani de relatie: The Rock a publicat imagini spectaculoase de la ceremonia din Hawaii

Actorul Dwayne The Rock Johnson 47 de ani) si cantareata Lauren Hashian 34 de ani) s-au casatorit dupa 12 ani de relatie.

Alt caz socheaza Romania! O fata de 15 ani a sunat la 112 sa anunte ca a fost violata de tatal vitreg. Politistii i-au spus sa se intoarca in casa agresorului

Dupa tragediade la Caracal, un alt caz tulburator tratat cu superficialitate de autoritati socheaza intreaga tara. O fata de 15 ani din comuna Grivita, Vasluia sunat la 112 pentru a anunta ca.

O adolescenta de 15 ani din Galati a fost violata de tatal vitreg. Ce a urmat insa intrece orice imaginatie

O adolescenta de 15 ani, din comuna Grivita, a trecut prin momente cumplite, fiind violata de tatal vitreg. Fata si-a luat inima in dinti si i-a povestit mamei ororile la care a fost supusa, iar aceasta a sunat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )