Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vaslui: O fata de 13 ani s-a spanzurat dupa ce s-a certat cu mama din cauza iubitului ei

B1 B1,
Vaslui: O fata de 13 ani s-a spanzurat dupa ce s-a certat cu mama din cauza iubitului ei

O fata de 13 ani, din localitatea vasluiana Trohan, s-a sinucis, vineri seara, dupa ce s-a certat cu mama sa din cauza relatiei de prietenie pe adolescenta o avea cu un baiat si cu care femeia nu era de acord. continuă pe B1

Tragedie la Vaslui. O fata de 13 ani s-a sinucis dupa ce s-a certat cu mama sa din cauza unui baiat

O adolescenta in varsta de 13 ani, din localitatea vasluiana Trohan, s-a sinucis, vineri seara, dupa ce s-a certat cu mama sa din cauza unui baiat. Femeia nu era de acord cu relatia pe care o avea fata, astfel, ca intre cele doua s-a iscat un scandal. Femeii i s-a facut rau si a ajuns la spital, iar fata s-a spanzurat.

Un copil de 13 ani a fugit de la scoala, de teama ca va fi batut de mama sa. Minorul, gasit a doua zi, si-a reclamat familia

Un elev in varsta de 13 ani si-a reclamat mama la Politie, dupa ce a fugit de la scoala in care invata, din Deva. Minorul a fost gasit dupa o zi, dar nu a mai vrut sa se intoarca acasa, de teama ca va fi agresat.

La mai bine de 13 ani de la atentatele care au schimbat ISTORIA Americii, WTC a fost readus la viata

World Trade Center din New York reinvie, la mai bine de 13 ani dupa atentatul care a doborat Turnurile Gemene. Noul zgarie-nori ridicat pe locul atacului, Turnul Libertatii, a fost dat, oficial, in folosinta, o.

Copil de 13 ani, recrutat de Statul Islamic: Nu vreau sa mai ies cu prietenii mei. Acum am ales calea cea dreapta

Membrii gruparii jihadiste Statul Islamic recruteaza si formeaza tineri minori, chiar de 13 ani, pentru a lupta alaturi de ei impotriva Occidentului. Un astfel de caz a fost prezentat recent de postul britanic BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )