Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vaslui: Femeie insarcinata, ajunsa la spital in stare grava dupa ce a fost batuta de concubinul sau

B1 B1,
Vaslui: Femeie insarcinata, ajunsa la spital in stare grava dupa ce a fost batuta de concubinul sau

O femeie gravida, din localitatea vasluianaEpureni, a fost internata in stare grava la spital, dupa ce concubinul acesteia a batut-o pe motiv ca nu prea sta pe acasa. Tanara, in varsta de 26. continuă pe B1

Doar in Romania: Un barbat din Vaslui a vrut sa verifice o butelie cu chibritul si a ajuns la spital in stare grava

Un barbat in varsta de 43 de ani, din localitatea vasluiana Bradesti, a fost preluat, sambata, in stare grava, de un elicopter SMURD si transportat la un spital din Iasi, dupa ce a suferit arsuri pe 35 la.

Barbat in stare grava cu arsuri pe fata, maini si torace dupa ce a verificat o butelie cu chibritul

Un barbat in varsta de 43 de ani, din localitatea vasluiana Bradesti, a fost preluat, sambata, in stare grava, de un elicopter SMURD si transportat la un spital din Iasi, dupa ce a suferit arsuri pe 35% din corp, in incercarea de a verifica o butelie cu chibritul, transmite Mediafax.

FOTO:Un tanar a murit si alti trei sunt in stare grava la spital dupa o cursa ilegala de masini

Ragedie dupa o noapte de distractie in judetul Dolj. Sase tineri s-au luat la intrecere cu masinile, la plecarea din discoteca. Unul dintre soferi a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un cap de pod. Autoturismul a fost distrus in totalitate.

Accidentul din Muntenegru: Sase pacienti de la spitalul Floreasca se afla la terapie intensiva, iar unul este in stare grava (VIDEO)

Potrivit doctorului DanMarinescu de la Spitalul Floreasca, sase dintre persoanele care au fost ranite in accidentul dinMuntenegru se afla la terapie intensiva dupa ce au suferit interventii.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3114 seconds )