Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vaslui: Jandarm condamnat definitiv pentru complicitate la trafic international de droguri

B1 B1,
Vaslui: Jandarm condamnat definitiv pentru complicitate la trafic international de droguri

Un jandarm din Vaslui a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Iasi la cinci ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la trafic international de droguri de mare risc, dupa ce a organizat, alaturi de. continuă pe B1

Jandarm vasluian, condamnat definitiv pentru trafic cu cocaina

Alin Toderita, fost subofiter in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Vaslui, a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare pentru trafic de droguri de mare risc si complicitate la introducerea in tara de droguri de mare risc. El a fost arestat in urma cu un an, alaturi de un alt traficant, fiind prins in flagrant in timp ce ridica de la posta un colet cu o jumatate de kilogram de cocaina, trimis din Costa Rica.

Deputatul UDMR Marko Attila, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor a fost condamnat definitiv, miercuri, la trei ani de inchisoare cu suspendare in procesul in care este judecat pentru abuz in serviciu intr-un dosar privind restituirea unor.

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor a fost condamnat definitiv, miercuri, la trei ani de inchisoare cu suspendare in procesul in care este judecat pentru abuz in serviciu intr-un dosar privind restituirea unor .

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul restituirii unor imobile

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor a fost condamnat definitiv, miercuri, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul de abuz in serviciu, privind restituirea unor imobile, dupa ce initial fusese condamnat la aceeasi pedeapsa, dar cu executare, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )