Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vaslui: Politistul care a impuscat in cap un tanar, cercetat penal sub acuzatia de omor

România Liberă România Liberă,
Vaslui: Politistul care a impuscat in cap un tanar, cercetat penal sub acuzatia de omor

Politistul vasluian care l-a impuscat pe nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui, dupa ce i s. continuă pe România Liberă

Vaslui: Politistul care a iMPUSCAT iN CAP un tanar, suspendat din functie si cercetat pentru omor

Politistul din Vaslui care a impuscat in cap un tanar a fost suspendat din functie si cercetat pentru omor. Omul legii a fost audiat, vineri, procurorii urmand sa stabileasca daca a fost vorba despre un.

Cazul tanarului impuscat la Vaslui. Politistul care a tras este acuzat de ucidere din culpa

Politistul vasluian care l-a impuscat pe nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui, dupa ce i s.

Vaslui: Politist care a impuscat mortal un barbat, in timpul unei misiuni, este cercetat pentru omor

Politistul vasluian care a impuscat mortal un barbat pe care il urmarea in timpul unei misiuni, este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de omor, au anuntat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Vaslui, anunta Agerpres.

VIDEO Tanarul impuscat in cap de un politist era casatorit si avea o fetita de 3 ani. Era teribilist, nu se putea abtine de la pahar, dar nu-i iei viata pentru asta

Cazul politistului din Vaslui care a impuscat mortal in cap un tanar de 27 de ani, surprins in trafic desi avea dreptul de a conduce suspendat, a impartit opinia publica in doua tabere.

Politistul care l-a impuscat in cap pe nepotul fostului sef al Politiei Rutiere - suspendat si anchetat pentru omor

Oficialii Politiei Romane au anuntat vineri, 16 martie, primele masuri pe care le-au luat dupa evenimentul petrecut in Vaslui cu o zi in urma. Un politist de la Rutiera l-a impuscat mortal in cap pe un tanar de 26 de ani care a incercat sa fuga in timpul unui control in trafic.

Rasturnare de situatie in cazul politistului care a impuscat un tanar in cap. Procurorii i-au deschis agentului dosar penal pentru omor

Rasturnare de situatie in cazul politistului care a impuscat accidental in cap un sofer fugar la periferia orasului Vaslui. Dupa ce au facut ancheta la fata locului si au audiat martori, procurorii i-au.

Tanarul impuscat in cap de un politist la Vaslui este nepotul fostului sef al Politiei Rutiere

O stranie coincidenta in cazul tanarului impuscat mortal joi pe o strada din Zona Industriala a Vasluiului, dupa ce a fugit de un echipaj rutier. Victima este nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu. Politistul care a tras cu arma este tocmai agentul care l-a denuntat de DNA pe subcomisarul Munteanu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )