Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vaslui: Un primar a inventat parazapezi din crengi si arbusti pentru a evita blocarea drumurilor

B1 B1,
Vaslui: Un primar a inventat parazapezi din crengi si arbusti pentru a evita blocarea drumurilor

Un primar din judetul Vaslui a inventat parazapezi din impletituri de crengi si arbusti pentru a evita blocarea drumurilor si izolarea pe timp de iarna a comunei. Investitia facuta de autoritatile din. continuă pe B1

Parazapezi din impletituri de CRENGI SI ARBUSTI intr-o localitate din Vaslui. Primar: Sunt eficiente si nu-i tenteaza pe hoti sa le fure

Un primar din judetul Vaslui a inventat parazapezi din impletituri de crengi si arbusti pentru a evita blocarea drumurilor si izolarea pe timp de iarna a comunei, investitie care nu a costat niciun leu si care.

Atacatorul din Militari, arestat pentru 29 de zile

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis arestarea pentru 29 de zile a barbatului care, sambata, a tras cu un pistol cu bile de cauciuc in cartierul Militari, ranind trei persoane, potrivit surselor de presa.

Pistolarul din Militari, retinut pentru 24 de ore

Update 23. 30 - Pistolarul din Militari a fost retinut, duminica seara, pentru 24 de ore. Barbatul isi va petrece noaptea in arestul Politiei. Pistolarul va fi dus in instanta cu propunere de arestare.

UPDATE. Rudele atacatorului din Militari, RETINUTE pentru 24 de ore

UPDATE- Rudele atacatorului din Militari au fost retinute pentru 24 de ore. -----------Doua femei si un barbat, rudele atacatorului din cartierul Militari, de sambata seara, sunt cercetati pentru ultraj.

Distinctia Bradul de argint din partea UDMR, pentru 26 de personalitati maghiare.

Un numar de 26 de personalitati maghiare din Transilvania si Corul Maghiar Brasovean au primit, sambata, inaintea sedintei Consiliului Reprezentantilor Unionali UDMR de la Targu Mures, distinctia Bradul de argint, ce recompenseaza eforturile de pastrare si conservare a valorilor pamantului natal. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a inmanat distinctia Bradul de argint, care recompenseaza eforturile de pastrare si conservare a valorilor pamantului natal, sambata, inaintea sedintei .

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )