Libnet.ro
UNICEF

22:15

Vatican: Presedintele american se va intalni pentru prima data cu Papa Francisc

B1 B1,
Vatican: Presedintele american se va intalni pentru prima data cu Papa Francisc

Presedintele SUA Barack Obama a ajuns miercuri seara in Italia, urmand ca joi sa se intalneasca pentru prima data cu Papa Francisc, scrie Mediafax. Aceasta intalnire are loc in contextul in care Obama,. continuă pe B1

VIDEO Romania, inclusa pentru prima oara in raportul de transparenta al Google care indica numarul de cereri de date venite de la guvernele din toata lumea

Google a primit de la agentiile guvernamentale romanesti si de la instante 16 cereri de informatii legate de incalcarile unor reglementari sau de activitati infractionale, tara noastra fiind inclusa pentru prima oara in raportul de transparenta care a ajuns la a noua editie. Guvernul SUA a trimis la Google peste 10. 000 de solicitari despre diversi useri, iar din Franta, Germania si India au venit peste 2. 500 de cereri. Intra in articol pentru a vedea o animatie despre cum raspunde Google unei cereri de date.

intalnire istorica la Vatican. Cel mai puternic om al lumii si liderul Bisericii Catolice, fata in fata

Cel mai puternic om al lumii si liderul Bisericii Catolice au stat azi fata in fata pentru prima data. Suveranul Pontif l-a primit pe presedintele Barack Obama in audienta chiar in biblioteca sa din palatul.

intalnire in premiera intre Obama si Papa Francisc.

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a sosit, miercuri seara, in Italia, in cadrul celei de a treia etape a turneului pe care-l efectueaza in Europa si Arabia Saudita, iar joi se intalneste pentru prima data cu Papa Francisc, relateaza AFP, citata de Mediafax. Venind de la Bruxelles, unde Obama a petrecut toata ziua de miercuri, Air Force One a aterizat la ora locala 21. 18, ora Romaniei) pe Aeroportul Fiumicino, la Roma, potrivit unui fotograf AFP care a calatorit la bordul .

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )