Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vaticanul, mesaj pentru despre vizita Papei Francisc in Romania

Antena3 Antena3,
Vaticanul, mesaj pentru despre vizita Papei Francisc in Romania

Premierul Viorica Dancila a anuntat vineri, dupa intalnire cu Papa Francisc, o vizita a Suveranului Pontif in Romania, care ar urma sa aiba loc la inceputul anului viitor. Varicanul dezminte aceasta. continuă pe Antena3

Vaticanul, mesaj despre vizita Papei Francisc in Romania

Premierul Viorica Dancila a anuntat vineri, dupa intalnire cu Papa Francisc, o vizita a Suveranului Pontif in Romania, care ar urma sa aiba loc la inceputul anului viitor. Varicanul dezminte aceasta.

Vaticanul, mesaj pentru Romania: Cand se va stabili vizita Papei, anuntul va fi facut simultan de cele doua parti

Premierul Viorica Dancila a anuntat vineri, dupa intalnire cu Papa Francisc, o vizita a Suveranului Pontif in Romania, care ar urma sa aiba loc la inceputul anului viitor. Varicanul dezminte aceasta.

Vaticanul o contrazice pe Dancila: Nu s-a stabilit nicio vizita a Papei Francisc in Romania

La putin timp dupa ce premierul Viorica Dancila s-a laudat cu obtinerea unui vizite a Papei Francisc in Romania pentru anul viitor, Vaticanul a dezmintit aceasta informatie, afirmand ca un anunt despre o ev.

Purtatorul de cuvnt al Arhiodecezei Bucuresti, despre venirea Papei la Bucuresti: Sfntul Scaun nu face vreo referire la viitoarea vizita. Cnd se va stabili, anuntul va fi facut simultan de Statul Vatican si Presedintia Romniei

Purtatorul de cuvant al Arhiodecezei Catolice din Bucuresti, Francisc Dobos, precizeza peFacebookca Vaticanul nu facut nicio referire la vizita Papei Francisc in Romania, in comunicatul de astazi, iar cand se va stabili aceasta, anuntul va fi facut simultan de cele doua parti: Statul Vatican si Presedintia Romaniei.

Purtatorul de cuvnt alArhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti, despre venirea Papei la Bucuresti: Sfntul Scaun nu face vreo referire la viitoarea vizita. Cnd se va stabili, anuntul va fi facut simultan de Statul Vatican si Presedintia Romniei

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti, Francisc Dobos, precizeza peFacebookca Vaticanul nu facut nicio referire la vizita Papei Francisc in Romania, in comunicatul de astazi, iar cand se va stabili aceasta, anuntul va fi facut simultan de cele doua parti: Statul Vatican si Presedintia Romaniei.

Vaticanul nu confirma vizita Papei in Romania anul viitor

Nuntiul Apostolic in Romania, E. Miguel Maury Buendia, a facut precizari in urma anuntului facut de premierul Viorica Dancila, potrivit caruia Papa Francisc va vizita Romania anul viitor.

Cum arata semintele pe care premierul Viorica Dancila i le-a facut cadou Papei Francisc FOTO

Premierul Viorica Dancila a oferit mai multe cadouri Suveranului Pontif, printre care un stilou personalizat - inscriptionat cu numele Papei Francisc - seminte de legume si plante din soiuri traditionale.

Radu Craciun, noul presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania

Societatea BCR Pensii, prin Radu Craciun, Presedintele Directoratului, a preluat miercuri mandatul de Presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania. Ne propunem ca in perioada.

Video. Viorica Dancila, in vizita la Vatican. Ce mesaj i-a transmis Papa Francisc

Prim-ministrul Viorica Dancila a fost primita, vineri, in audienta privata de catre Papa Francisc, premierul multumind Sanctitatii Sale pentru atentia generoasa pe care acesta a acordat-o mereu relatiilor cu Romania si a exprimat speranta ca Sfantul.

Importanta armoniei n societatea romneasca, n centrul ntlnirii Papei Francisc cu premierul romn

Discutiile dintre Suveranul Pontif si premierul Viorica Dancila, de la Vatican, s-au centrat pe bunele relatii bilaterale dintre Sfantul Scaun si Romania, dar au fost notate si cateva teme de actualitate, precum importanta armoniei in societatea romaneasca pentru urmarirea binelui comun, potrivit Biroului de presa al Sfantului Scaun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )