Libnet.ro
UNICEF

09:45

Va vedem din Sibiu continua. Protest inedit: zeci de trolere au fost amplasate in fata sediului PSD

Adevărul Adevărul,
Va vedem din Sibiu continua. Protest inedit: zeci de trolere au fost amplasate in fata sediului PSD

Mai multi protestatari s-au adunat duminica dimineata in fata sediului PSD din Sibiu si au amplasat zeci de trolere. Evenimentul a fost transmis in direct de pagina de Facebook Va vedem din Sibiu. continuă pe Adevărul

Voi va vedeti? Flashmob cu oglinzi in fata sediului PSD din Sibiu (VIDEO)

Protest inedit la Sibiu! Aproximativ 150 de persoane s-au strans, vineri, la un flashmob in fata sediului PSD din oras. imbracati in negru si inarmati cu oglinzi.

Va vedem din Sibiu: protest mut in fata sediului PSD. Protestatarii au adus flori si foi cu citate din Regele Mihai

Un nou flashmob a avut loc, sambata, in fata sediului PSD din Sibiu, protestul fiind complet mut, in semn de respect pentru funeraliile Regelui Mihai. Participantii au adus garoafe albe si foi pe care au scris citate din discursurile Regelui Mihai. Totul a fost organizat de grupul Va vedem din Sibiu.

VIDEO Flashmob cu oglinzi pe care scrie Voi va vedeti?, n fata sediului PSD din Sibiu

Aproximativ 150 de persoane au participat, vineri, la un flashmob in fata sediului PSD din Sibiu, manifestantii fiind imbracati in negru si avand oglinzi pe care au scris Voi va vedeti?. Protestul care dureaza de luni a fost suspendat pe durata doliului national, insa in fiecare zi, la pranz, protestatarii se reunesc pentru un nou flashmob, scrie News. ro.

Protest inedit anuntat de actrite la gala Globurile de Aur

Actritele planuiesc sa poarte tinute negre la gala Globurilor de Aur, in semn de protest fata de inegalitatea de gen, precum si de recunoastere a valului de acuzatii de hartuire si agresiune sexuala ca.

Protest inedit anuntat de actrite la gala Globurile de Aur

In semn de protest fata de inegalitatea de gen, precum si de recunoastere a valului de acuzatii de hartuire si agresiune sexuala care au fost lansate recent in industriile de film si de televiziune, actritele planuiesc sa poarte tinute negre la gala Globurilor de Aur.

Incendiu la o pensiune din Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, sambata seara, in bucataria unei pensiuni din municipiul Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuate, informeaza news. ro. Incendiul a izbucnit in bucataria unei.

Incendiu puternic la o pensiune din Sibiu.68 de persoane au fost evacuate

Pompierii au evacuat, sambata seara, 68 de persoane care se aflau intr-o pensiune din Sibiu, unde a ars instalatia de ventilare din bucatarie, fara a exista victime, a anuntat ISU. Pompierii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )