Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vedeta din Romania care castiga 17.000 de euro lunar. Din ce face atata banet, usor

Playtech Playtech,
Vedeta din Romania care castiga 17.000 de euro lunar. Din ce face atata banet, usor

Supranumita contesa digitala, vedeta din Romania care acum castiga cat altii in cativa ani a avut un inceput dificil pe autostrada frumosului. A plecat din Aradul natal cu doar 200 de lei in buzunar, a lasat in urma profesia de avocat pentru care se pregatise, prietenii si familia, s-a mutat in Bucuresti si si-a pus . continuă pe Playtech

Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani! 5 lucruri pe care le face zilnic pentru a arata bine

Iti vine sa crezi sau nu, dar vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani e chiar Florentina Opris! Prezentatoarea emisiunii tv Sport, dieta si o vedeta de la Kanal D arata incredibil de bine la anii sai. Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani Florentina .

Orasul din Romania care va avea transport in comun 100% electric. Ministrul Mediului a facut anuntul major

Miercuri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat care va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru acest an fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice. Ce mare oras din Romania va avea transport 100% electric Potrivit lui Costel Alexe, Brasovul va .

Cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui la TV. Fanii abia l-au recunoscut asa. Cine este, de fapt

Fanii abia l-au recunoscut! Cine este cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui la TV zilele acestea. Punem pariu ca nici tu nu iti dai seama?! Cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui in varsta de 66 de ani, Nicu Alifantis se poate lauda cu o cariera impresionanta. Anul trecut, in .

Scoala din Romania care-ti arata ca se poate face educatie si la altfel de standarde

Mai sunt doar cateva zile pana cand incepe scoala, iar autoritatile au reusit sa induca si mai multa incertitudine prin declaratiile facute. E un inceput de an scolar atipic din.

Donald Trump a fost nominalizat pentru a doua oara la Premiul Nobel pentru Pace 2021, dupa acordul intre Serbia si Kosovo. Ar putea deveni al 5-lea presedinte american din istorie care castiga distinctia

Donald Trump, presedintele SUA, a primit o doua nominalizare la Premiul Nobel pentru Pace 2021, dupa ce a contribuit la perfectarea acordului pentru normalizarea relatiilor economice intre Serbia si Kosovo, la doar.

Orasul din Romania in care oamenii se incalzesc cu lemne, la bloc. Toti romanii merg aici la tratamente

Greu, dar nu avem alta sursa de incalzire, spune un localnic din orasul sarac in care oamenii nu-si permit incalzirea cu ajutorul curentului electric. Romania, tara minunilor. Orasul in care oamenii se incalzesc cu lemne, la bloc Orasul Slanic 38 km de Ploiesti), judetul Prahova, a ramas in alt mileniu in ceea ce priveste incalzirea .

Vedeta care vrea sa plece din Romania. Ce probleme grave are: Probabil iau copiii si ma duc in Azerbaidjan!

Vedeta care vrea sa plece din Romania este Lorena Balaci, fiica legendarului Ilie Balaci si sefa Scolii de fotbal Daco-Getica. Aceasta ia in calcul sa mute grupele de copii si juniori in competitiile din Tircia sau Bulgaria. O vedeta de la noi are probleme grave din cauza epidemiei de coronavirus. Ar vrea sa plece in .

Piata de francize din Romania a atins 3,6 miliarde de euro

Piata de francize din Romania a atins 3,6 miliarde de euro. Manuela Voicila, master francizor BNI Romania prezinta detalii despre cum va fi piata francizelor in anul 2020.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Piata investitionala din Romania demonstreaza ca ramane robusta si in perioada pandemiei

Tranzactiile semnate in ultimele saptamani, cu o valoare cumulata de peste 400 de milioane de euro, demonstreaza ca piata investitionala din Romania ramane robusta si atractiva chiar si in perioada pandemiei Covid-19, nemaifiind privita ca o piata marginala a Europei Centrala si de Est, apreciaza consultantii firmei Cushman and Wakefield Echinox.

Gigantul auto cu mii de angajati in Romania care face concedieri. Se inchid fabricile!

Gigantul auto Schaeffler, cu mii de angajati in Europa, va face concedieri si in Romania. Producatorul de componente auto va renunta la inca 4. 400 de angajati in Europa pana in anul 2022 si va inchide sau va vinde unele fabrici, din cauza crizei provocate de epidemia de coronovairs, informeaza Bloomberg. Un gigant auto cu peste .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )