Libnet.ro
UNICEF

14:45

Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot. Scandal pentru bani si copii

Playtech Playtech,
Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot. Scandal pentru bani si copii

Gina din serialul La Bloc isi executa silit fostul sot pentru neplata pensiei alimentare. Scandalul pentru bani si copii ia amploare. Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot Actrita de telenovele Ioana Picos si fostul ei sot, Mihai Fagadaru, au decis sa divorteze la cinci ani de la casatorie, in toamna anului trecut. continuă pe Playtech

Vedeta din Romania, umilita de fostul iubit. A platit mii de euro pentru asta, e halucinant

Fanii show-ului XtraNight poate-si mai aduc aminte de Ana Maria Mocanu. in urma cu patru ani iesea din platourile de filmare si se muta in Spania. Alaturi de iubitul ei Rares, un om de afaceri, fosta asistenta tv a trait o poveste frumoasa de dragoste. Pana de curand asta, deoarece, recent pe retelele de socializare .

Cantareata din Romania a trecut repede peste divort cu o masina de zeci de mii de euro. Ce rasfat, cum a fost surprinsa (exclusiv)

Ranile de pe sufletul uneia dintre cele mai apreciate artiste de la noi incep sa se cicatrizeze. Artista din Romania care si-a achizitionat masina in valoare de 70. 000 de euro ca sa treaca peste divort a fost surprinsa de curand intr-o ipostaza mai putin obisnuita. Cantareata din Romania a trecut repede peste divort cu o .

Business report: Compania nationala de electricitate a Ungariei ofera energie clientilor casnici din Romania. De ce nu scade Isarescu dobanda-cheie? Revolutia tacuta din UE. Brexit: noi reguli la granita, sanatate, auto

Compania nationala de electricitate a Ungariei vrea sa vanda energie clientilor casnici din Romania * Ministerul Fondurilor Europene este cel care a pus piedici firmelor cu probleme la accesarea granturilor * Inflatia isi continua scaderea, 2,1% in octombrie 2020, fiind sub tinta BNR. De ce nu scade Isarescu dobanda-cheie? * Telemunca revolutia tacuta ce se desfasoara in UE * inca o afacere romaneasca, cumparata de un gigant strain * Schimbari si pentru romanii care calatoresc in Marea Britanie de anul viitor. Noi reguli la granita, sanatate, auto * in Germania, doar unul din cinci salariati a pierdut din venituri in pandemie. Femeile si tinerii sunt categoriile vulnerabile in aceasta perioada.

Florin Salam si-a batut joc de toate regulile din Romania. Petrecere cu zeci de invitati, a fost haos total

In plina pandemie de coronavirus, unii se distreaza cat pot de mult, la petreceri fabuloase la care, evident, invita si manelisti celebri, cum ar fi Florin Salam, pentru a le canta. Florin Salam si-a batut joc de toate regulile din Romania Asa a fost si in cazul fostului fotbalist, Marian Aliuta, care, de curand, a .

Pandemia face ravagii printre artistii din Romania. O noua cantareata, in prag de faliment: Am bagat actele deja(exclusiv)

A cunoscut celebritatea in anii 90, cand a devenit cea mai fidela fata. Fire rebela, in adolescenta, Marijuana nu s-a ferit sa recunoasca faptul ca a avut probleme din cauza consumului de substante ilegale. Marijuana, pe numele adevarat Dana Coteanu, a divortat de Sebastian Calu, barbatul cu care are o fetita si pe care l-a .

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Surpriza socanta: cine e pe ultimul loc

Se pare ca Brasovul este la coada clasamentului oraselor din Romania cu cel mai curat aer. Potrivit specialistilor, in mod surprinzator, frumosul oras de sub Tampa este situat pe o pozitie incredibila a acestei ierarhii. in ciuda faptului ca este asezat la poalele muntilor, orasul Brasov se numara printre localitatile cele mai afectate de poluare.

Cu cat cresc amenzile de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru toti soferii din Romania!

Actuala situatie politica da peste cap multe lucruri care ar fi trebui reglementate din timp. Efectul instabilitatii guvernamentale se va resimti si asupra amenzilor rutiere. Astfel ca, din ianuarie am putea vedea o crestere semnificativa a acestora. Scumpirea amenzilor rutiere din ianuarie Actuala situatie politica si lipsa unui Guvern va duce la cresterea unor preturi, .

Instalatii improvizate, suprasolicitate si neverificate, in sectiile ATI ale spitalelor din Romania. Au fost date aproape 1.500 de sanctiuni Concluziile verificarilor facute de pompieri dupa incendiul de la SJU Neamt

Nefunctionarea, neasigurarea mentenantei instalatiilor de detectie, semnalizare si avertizare a incendiilor ori neasigurarea echiparii constructiilor cu astfel de sisteme de protectie la incendiu, functionarea fara detinerea autorizatiei de securitate la incendiu sau lipsa dotarii, neasigurarea mentenantei ori nefunctionarea instalatiilor de hidranti se numara printre neregulile descoperite in sectiile de terapie intensiva ale spitalelor din Romania, in urma controlului Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. Pompierii au aplicat aproape 1. 500 de sanctiuni. Reamintim ca verificarile au fost incepute dupa incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Neamt, in care au murit 10 pacienti, iar un medic a fost grav ranit.

Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii. Se intampla doar astazi in magazinele din Romania

In aceasta dimineata, Kaufland a facut un anunt pe pagina de Facebook, si anume, este vorba despre o noua promotie pe care au introdus-o in magazin. Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii Kaufland a venit iar in intampinarea clientilor lor cu o oferta de nerefuzat. Astazi si numai astazi, clientii magazinului vor avea .

Scandal in cel mai temut clan de interlopi din Romania. Bataie mare pe avere

Costel Corduneanu, liderul clanului Cordunenilor, si-a dat fosta sotie in judecata. Acesta le cere magistratilor de la Judecatoria Iasi sa ia o decizie in privinta partajului bunurilor. El doreste ca apartamentul in care locuieste sa ii ramana lui, fosta sa partenera neavand vreo pretentie in sensul acesta. Scandal in cel mai temut clan de interlopi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3011 seconds )