Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vedeta din Romania care a scapat ca prin minune de moarte. Accidentul oribil pe care l-a avut

Playtech Playtech,
Vedeta din Romania care a scapat ca prin minune de moarte. Accidentul oribil pe care l-a avut

Celebra artista si sotul sau au trait clipe de groaza. Cei doi au fost la un pas de moarte dupa ce au fost implicati intr-un accident de masina. Din fericire totul s-a terminat cu bine, iar atat vedeta, cat si sotul ei au scapat teferi. Artista a scapat de moarte ca prin minune in cadrul . continuă pe Playtech

Vedeta din Romania pe care fanii nu au recunoscut-o de Halloween. Cine e frumusetea asta, de fapt

Vedetele noastre s-au amuzat copios sambata noapte, de Halloween, deghizandu-se in personaje care iti dau fiori reci. Au respectat insa regulile, la vreme de pandemie, asa ca distractia a avut loc la domiciliu. Artistii s-au intrecut in fotografii horror, pe conturile sociale. Transformarile vedetelor noastre de Hallowen Nicole Cherry a furat startul, postand pe Instagram, .

Alta vedeta din Romania, victima virusului: Mi-am pierdut mirosul cu nara dreapta

Carmen Grebenisan si iubitul ei, Alexandru Militaru, au fost diagnosticati pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta din online a povestit pe Instagram ce simptome au avut si cum se simt in prezent. Carmen Grebenisan si iubitul ei, victimele virusului. Vedeta si-a pierdut mirosul Carmen Grebenisan este la inceputul relatiei cu un tanar de 24 de ani, .

O noua vedeta din Romania a luat virusul. Cum se simte actorul: imi iau medicamentele

O noua vedeta din Romania a luat coronavirusul. Denis Stefan a fost testat pozitiv cu virusul ucigas. Anuntul a fost facut chiar de catre Denis Stefan pe reteaua de socializare. Acesta si-a publicat chiar si rezultatele analizelor, pentru a scapa de eventuale critici din partea fanilor carcotasi. Denis Stefan este infectat cu coronavirus. Care se .

Clarvazatoarea din Romania care face previziuni pesimiste: Pandemia va dura 3 ani, dar problemele vor continua pana in 2033

Carmen Harra, fosta solista a trupei Trio Expres si celebra pentru previziunile ei, devenite realitate, sustine, intr-un interviu pentru impact. ro, ca pandemia de coronavirus este doar inceputul unor ani dificili pentru omenire. Previziunile pesimiste ale clarvazatoarei romance. Detalii si mesajul socant al aesteia Este stabilita de peste 30 de ani in SUA, iar la ultima .

DOCUMENT Judetul din Romania care are un singur aparat PCR si face, in medie, doar 170 de teste pe zi

Varful pandemiei de COVID-19 a prins judetul Buzau cu un singur aparat de testare RT-PCR, care functioneaza la Directia de Sanatate Publica. Spitalele din judet nu au, in schimb, niciun aparat PCR. in perioada 17 octombrie - 30 octombrie, in judetul Buzau au fost prelucrate, in total, 2. 507 teste PCR, se arata intr-un raspuns al DSP Buzau la o interpelare formulata de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. O medie de doar 179 de teste pe zi.

Cand vom atinge pragul de 10.000 de cazuri pe zi. Previziunea sumbra a unui medic din Romania

Intr-o postare pe Facebook, medicul Octavian Jurma a lansat un avertisment ingrijorator cu privire la pandemia de coronavirus din Romania, care pare sa fi scapat de sub control. Specialistul a spus si cand vom depasi 10. 000 de cazuri pe zi. Cand vom atinge pragul de 10. 000 de cazuri pe zi Medicul si cercetatorul Octavian Jurma .

Ce se intampla cu trupul Sanzianei Buruiana dupa a doua nastere. Multe mamici din Romania vor fi geloase

Celebra blondina Sanziana Buruiana si sotul ei, fostul fotbalist Nicolae Zuluf, sunt in culmea fericirii de cand au devenit parinti pentru a doua oara. Vedeta a nascut pe 1 octombrie inca o fetita, pe nume Antonia, care a primit nota 10 la nastere. Sanziana Buruiana a reusit sa faca invidioase cateva mamici. Ce s-a intamplat .

Drama prin care trec 1,4 milioane de copii din Romania. Guvernul e depasit complet de situatie

SOS Satele Copiilor din Romania a lansat o campanie pentru strangere de fonduri, Ajuta copiii cei mai afectati de pandemie, pentru a atrage atentia asupra efectelor nevazute ale crizei generate de COVID-19 si a impactului negativ asupra copiilor vulnerabili. Drama prin care trec 1,4 milioane de copii din Romania 1,38 de milioane de copii din .

Legea adoptiei a fost modificata. Ce se va intampla cu copiii de 14 ani din Romania

Recent Parlamentul Romaniei a votat doua modifcari legislative. Prin noua modificare toti copiii vor avea acces la servicii de sanatate, educatie si protectie sociala. in acelasi timp, cele doua camere au votat o alta modificare la Legea adoptiilor. Votul a fost dat pe 2 noiembrie, in Parlamentul Romaniei. Parlamentul Romaniei voteaza accesul la servicii de .

Telefonul Varstnicului. Care sunt cele mai mari probleme ale batranilor din Romania

Fundatia Regala Margareta a Romaniei lanseaza Topul nevoilor varstnicilor din Romania si explica s.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )