Libnet.ro
UNICEF

16:15

Vedeta Gabriela Cristea sufera de o boala CUMPLITA: Toti fanii sunt in lacrimi...

B1 B1,
Vedeta Gabriela Cristea sufera de o boala CUMPLITA: Toti fanii sunt in lacrimi...

Gabriela Cristea a povestit despre perioada grea din timpul sarcinii, timp in care s-a ingrasat mai mult decat si-ar fi propus, acest lucru afectandu-i starea de spirit. Gabriela Cristea a povestit prin ce a. continuă pe B1

Vedeta TV Gabriela Cristea introduce o noua materie in scoli: Veste SOC primita de toti elevii romani...

Prezentatoarea emisiunii Te iubesc de nu te vezi, Gabriela Cristea considera ca orele de retorica trebuie introduse in scoli, precizand ca oamenii nu mai stiu sa comunice altfel decat prin intermediul.

Situatie limita pentru Gabriela Cristea: Sa patiti cele mai naspa chestii... Adevaruri cutremuratoare ies la iveala...

Gabriela Cristea a avit o reactie virulenta la adresa unei concurente venite sa-si gaseasca jumatatea in emisiunea sa. Tanara a povestit detalii despre fosta sa relatie, care a fost, de fapt, o aventura.

Gabriela Cristea, in lacrimi de furie: Ma deranjeaza... A facut dragoste atat cu ea, cat si cu mama ei...

Gabriela Cristea l-a dat afara din emisiunea Te iubesc de nu te vezi pe unul dintre invitati, fiind enervata de felul in care acesta povestea o intamplare nu tocmai normala. Ma deranjeaza.

Boala CUMPLITA de care SUFERA una dintre cele mai indragite femei din Romania. Strigatul ei de AJUTOR i-a ULUIT pe fani: Dupa atata DURERE, am CLACAT...

Andreea Raicu a socat pe toata lumea cand a dezvaluit, acum cateva saptamani, ca a suferit de depresie. De atunci, vedeta a povestit de mai multe ori prin ce stari a trecut si cum a reusit sa se salveze,.

Ce TRAGEDIE... Vestea trista i-a inmarmurit pe toti fanii: Da, din pacate este vorba de indragitul cantaret Fuego...

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a povestit ca nu e fericit de tot ce a mostenit de la familia sa, specificand ca sufera de aceleasi probleme de sanatate ca regretatul sau tata. Din pacate il.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )