Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vedeta de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite. Ce probleme de sanatate are

Playtech Playtech,
Vedeta de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite. Ce probleme de sanatate are

Una din vedetele de la Puterea Dragoste are parte de momente foarte triste. Cum o compatimesc fanii si prin ce trece una dintre tinerele care au venit sa-si caute marea dragoste in cadrul show-ului de iubire? Clipe grele pentru una din vedetele de la Puterea Dragostei Una din tinerele venite la Puterea Dragostei pentru a-si . continuă pe Playtech

Alexandru Arsinel trece prin momente grele. S-a operat la ochi

Alexandru Arsinel trece prin momente grele din nou. Actorul a ajuns din nou pe mana medicilor, avand nevoie de o operatie la ochi. Alexandru Arsinel a trecut in urma cu 7 ani printr-un greu transplant de rinichi. Alexandru Arsinel, de urgenta pe masa de operatie. Are nevoie de o interventie grea la ochi Alexandru Arsinel .

Livian de la Puterea Dragostei, un nou atac furibund. Ce i-a transmis Biancai Comanici

Livian de la Puterea Dragostei, un nou atac asupra Biancai Comanici. Fanii celor doi si-au luat Adio! de la o posibila impacare, desi au sperat mereu ca preferatii lor din emisiunea de pe Kanal D vor sfarsi prin a ramane impreuna. Un nou atac a lui Livian de la Puterea Dragostei Desi au castigat cel .

Anca Serea a ajuns din nou la spital. Ce probleme de sanatate are acum vedeta

Anca Serea trece prin momente extrem de dificile. Sotul ei, Adi Sina, a devzaluit ca vedeta a ajuns din nou la spital! Ce probleme de sanatate are acum: Nu este cea mai fericita zi din viata noastra. Anca Serea are noi probleme de sanatate! Vedeta a ajuns de urgenta la spital Vesti ingrijoratoare despre Anca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )