Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vedeta rock Lou Reed a murit la 71 de ani

Antena3 Antena3,
Vedeta rock Lou Reed a murit la 71 de ani

Legendarul artist Lou Reed, solist al trupei Velvet Underground intre anii 1960 si 1970, a murit in apropiere de orasul New York duminica, la varsta de 71 de ani, conform MEDIAFAX. Decesul interpretului pieselor W. continuă pe Antena3

Vedeta rock Lou Reed a murit la 71 de ani

Legendarul artist Lou Reed, solist al trupei Velvet Underground intre anii 1960 si 1970, a murit in apropiere de orasul New York duminica, la varsta de 71 de ani, conform MEDIAFAX. Decesul interpretului pieselor W.

Lou Reed a murit. Viata unui rocker de legenda, colaborator cu Andy Warhol

Lou Reed, unul dintre cei mai importanti solisti rock din istorie a murit astazi la varsta de 71 de ani. Cauza mortii nu este cunoscuta, dar solistul a facut un transplant de ficat la finalul primaverii.

Cantaretul Lou Reed a murit la 71 de ani.

Cantaretul Lou Reed, liderul Velvet Underground in anii 1960 si 1970, a murit duminica, in apropiere de New York, la varsta de 71 de ani, transmite Agerpres. Decesul interpretului Walk on the Wild Side si Perfect Day a fost anuntat initial pe site-ul revistei specializate Rolling Stones, inainte de a fi confirmat de agentul sau cotidianului britanic The Guardian si The New York Times. Cauza decesului nu a fost precizata. AFP nu a putut contacta imediat agentul sau si nici casa de .

VIDEO ARHIVA Lou Reed, legendarul solist al trupei Velvet Underground, a murit la varsta de 71 de ani

Legendarul artist Lou Reed, solist al trupei Velvet Underground intre anii 1960 si 1970, a murit in apropiere de orasul New York duminica, la varsta de 71 de ani, a transmis presa americana. Decesul interpretului pieselor Walk on the wild side si Perfect day, a carui cauza nu a fost precizata, a fost anuntat initial de revista Rolling Stones pe site-ul sau de Internet, inainte de a fi confirmat de agentul artistului.

Artistul Lou Reed a murit la varsta de 71 de ani

Legendarul artist Lou Reed, solist al trupei Velvet Underground intre anii 1960 si 1970, a murit in apropiere de orasul New York duminica, la varsta de 71 de ani, a transmis presa americana citata de AFP, potrivit Mediafax .

Lou Reed, fondatorul trupei Velvet Underground, a murit la 71 de ani (VIDEO)

Lou Reed, fondator al celebrei trupei Velvet Underground, a murit, duminica, la varsta de 71 de ani. Decesul legendei muzicii rock, a carui cauza nu a fost precizata, a fost anuntat initial de revista Rolling Sto.

Ministrul' Culturii al Vaticanului ii aduce un omagiu lui Lou Reed, pe Twitter

Presedintele Consiliului Pontifical al Culturii, cardinalul Gianfranco Ravasi, i-a adus luni un omagiu neasteptat pe contul sau de Twitter fondatorului Velvet Underground, Lou Reed, mort duminica la varsta de 71 de ani, scrie AFP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )