Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce vedete din Romania isi serbeaza ziua de Sfantul Andrei. Cui ii spunem astazi La Multi Ani!

Playtech Playtech,
Ce vedete din Romania isi serbeaza ziua de Sfantul Andrei. Cui ii spunem astazi La Multi Ani!

Peste 800. 000 de romani poarta numele Sfantului Apostol Andrei si isi aniverseaza astazi, pe 30 noiembrie, ziua onomastica. Printre cei cu un motiv de petrecere in aceasta sambata se numara si cateva vedete din showbiz-ul autohton. Fanii le-au spus deja clasicul La multi ani unor persoane celebre care poarta numele de Andrei, Andreea sau derivatele . continuă pe Playtech

SFANTUL ANDREI. Cand se pune graul la incoltit de Sfantul Andrei

Cand se pune graul la incoltit de Sfantul Andrei. Ziua Sfantului Andrei, praznuita pe 30 noiembrie, e marcata de superstitia legata de viitor. De aceea, multi respecta obiceiul de a pune g.

Traditii si superstitii de Sfantul Andrei. Ce nu trebuie sa mai faca femeile pana la Craciun

Credinciosii il praznuiesc, astazi, pe Sfantul Apostol Andrei, crestinatorul neamului romanesc. Totodata, ziua de 30 noiembrie este sarbatoare nationala. Ajunul sarbatorii este asociat cu obiceiuri si superstitii legate de aparitia strigoilor, farmece, ghicirea ursitului si a vremii. Ce nu trebuie sa mai faca femeile pana la Craciun, conform traditiei Sarbatoarea Sfantului Apostol Andrei apare pe .

Zile libere 2019. Cine are liber de Sfantul Andrei si 1 decembrie

30 noiembrie Sfantul Andrei) si 1 decembrie Ziua Nationala a Romaniei) sunt, in mod normal, zile libere legale, daranul acesta de ele vor beneficia doar cei care lucreaza in.

Rugaciunea pe care trebuie sa o spui sambata de Sfantul Andrei! Te fereste de necazuri

Ziua Sfantului Andrei, praznuita pe 30 noiembrie, e marcata de superstitia legata de viitor. De aceea, multi respecta obiceiul de a pune grau la incoltit. Rugaciune de Sfantul Andrei Rugaciune de.

Cine a fost, de fapt, Sfantul Andrei si ce legatura a avut de-a lungul istoriei cu Romania

Sfantul Apostol Andrei este sarbatorit de romani in fiecare an pe 30 noiembrie. incepand cu anul 1995, Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a hotarat ca sarbatoarea sa fie insemnata cu crucea rosie in calendarul bisericesc. Cine este Sfantul Andrei si legatura acestuia cu istoria Romaniei Sfantul Apostol Andrei si fratele sau, Sfantul Apostol Petru, .

Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfantul Andrei

Pe 30 noiembrie, romanii il sarbatoresc pe Sfantul Andrei, ocrotitorul Romaniei si apostolul care a raspandit crestinismul pe teritoriul tarii noastre. Pe langa cadoul pe care il oferiti celor care isi sarbatoresc onomastica, un mesaj, o declaratie, un SMS, o felicitare este binevenita. Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfantul Andrei Andreea iti .

De ce se pune grau la incoltit de Sfantul Andrei. Explicatiile specialistilor despre acest obicei strabun

Traditia punerii graului la incoltit in ziua Sfantului Andrei pe 30 noiembrie a fiecarui an) este prezenta in tot spatiul est-european si este veche de peste 3. 000 de ani, fiind preluata de crestini din religiile mai vechi.

Sfantul Andrei. De ce se pune usturoi la geamurile casei in aceasta noapte

Potrivit stravechilor credinte pagane, in noaptea Sfantului Andrei noaptea dintre 29 si 30 noiembrie spiritele malefice se dezlantuie. Hotarul dintre lumea alba si lumea neagra, dintre cele vazute si cele nevazute dispare, iar strigoii, moroii si pricolicii isi fac de cap: fura mana vacilor le afecteaza fertilitatea), mana campului ogoarele nu mai rodesc) .

SFANTUL ANDREI. Ce trebuie sa faci si sa nu faci sambata, de Sfantul Andrei

Sfantul Andrei se sarbatoreste pe 30 noiembrie. Superstitiile includ norocul in bani si in dragoste. Sfantul Andrei se numara printre cei 12 apostoli ai lui Iisus si este.

SFANTUL ANDREI. Ce vraji se fac de Sfantul Andrei. Afla superstitii si obiceiuri

Stiai ca Santandrei este o divinitate geto-daca, pe care crestinii au asociat-o cu Sfantul Apostol Andrei cel dintai chemat, ocrotitorul Romaniei? Santandrei a preluat numele si data de celebrare a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )