Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce vedete au fost premiate la Gala Eva.ro 16 ani

ADPM ADPM,
Ce vedete au fost premiate la Gala Eva.ro 16 ani

Eva. ro a sarbatorit 16 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduita de Avenue 48. Peste 650 de invitati, dintre care zeci de personalitati publice din showbiz-ul romanesc au dat curs invitatiei lansate de eva. ro. continuă pe ADPM

Elev de 16 ani, terorizat de un coleg la scoala: taxa de protectie pentru a nu-i fi violata sora mai mica. Cum a fost pedepsit agresorul reclamat la Politie

Un elev de liceu din judetul Vaslui a fost trimis in judecata de procurori fiind acuzat ca a santajat un coleg, caruia ii solicita taxa de protectie si-l ameninta ca-i violeaza sora.

Trei persoane, inclusiv un politist, acuzate ca au sechestrat si violat doua fete de 16 ani

Trei barbati printre care se numara si un agent de politie sunt cercetati de procurorii vasluieni in urma acuzatiilor ca ar fi violat si sechestrat doua fete, in varsta de 16 ani, dupa cum.

Cand avea 16 ani, presedintele filipinez a omorat un om

Rodrigo Duterte, presedintele filipinez, a afirmat cala varsta de 16 ani a injunghiat mortal o persoana. Cand eram adolescent, intram si ieseam din inchisoare. Ma bateam.

Barbat ucis dintr-o lovitura de pumn. Agresorul, un adolescent de 16 ani

Barbatul in varsta de 48 de ani a decedat in spital, la trei zile dupa ce a fost implicat intr-o bataie in plina strada.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )