Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vedete si iCloud: Cum au ajuns online poze nud cu Jennifer Lawrence, Rihanna si altele si cine este de vina

Adevărul Adevărul,
Vedete si iCloud: Cum au ajuns online poze nud cu Jennifer Lawrence, Rihanna si altele si cine este de vina

Nobody understands the cloud este o replica celebra din filmul Sex Tape. El si ea se filmeaza in timp ce fac sex, filmul ajunge in iCloud de pe iPad si apoi pe Internet. Partial, filmul a devenit realitate, iar pozele nud cu Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst, Kate Upton si alte femei celebre au ajuns online. Cum s-a intamplat asta si cum de iCloud a fost atat de usor de spart?. continuă pe Adevărul

Vedete si iCloud: Cum au ajuns online pozele nud cu Jennifer Lawrence, Rihanna si altele si cine este de vina

Nobody understands the cloud este o replica celebra din filmul Sex Tape. El si ea se filmeaza in timp ce fac sex, filmul ajunge in iCloud de pe iPad si apoi pe Internet. Partial, filmul a devenit realitate, iar pozele nud cu Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst, Kate Upton si alte femei celebre au ajuns online. Cum s-a intamplat asta si cum de iCloud a fost atat de usor de spart?.

Poze nud cu Jennifer Lawrence si alte celebritati feminine, postate ilegal pe internet de un hacker

Fotografii in care celebra actrita Jennifer Lawrence apare nud, precum si alte asemenea poze cu diverse celebritati, au fost facute publice de catre un hacker, intr-una dintre cele mai importante spageri informatice din ultima perioada. Hackerul a spart conturile de iCloud ale mai multor vedete, iar pozele au fost postate pe retelele sociale.

FOTO Poze nud cu Jennifer Lawrence si alte celebritati feminine, postate ilegal pe internet de un hacker

Fotografii in care celebra actrita Jennifer Lawrence apare nud, precum si alte asemenea poze cu diverse celebritati, au fost facute publice de catre un hacker, intr-una dintre cele mai importante spargeri informatice din ultima perioada. Hackerul a spart conturile de iCloud ale mai multor vedete, iar pozele au fost postate pe retelele sociale.

Pe internet au fost postate poze nud ale unor vedete americane, dupa un posibil atac asupra serviciului iCloud

Fotografii pirat ale unor vedete americane, inclusiv in ipostaza nud, au fost publicate pe internet, banuiala fiind ca au fost obtinute dupa un atac de proportii asupra serviciului de stocare iCloud al Apple, relateaza presa americana. Totusi, implicarea iCloud este doar o ipoteza si nu a fost confirmata, alt scenariu find legat de serviciul Dropbox.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )