Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vedete sexy! Cine sunt cei mai hot barbati celebri din Romania

ADPM ADPM,
Vedete sexy! Cine sunt cei mai hot barbati celebri din Romania

De la Victor Slav, Adrian Mutu, Jorge sau Alex Velea si pana la Catalin Botezatu, Bogdan Vladau ori Vladimir Draghia, iata care sunt cei mai hot barbati celebri din Romania! . continuă pe ADPM

Agentia Nationala Antidrog: Romanii sunt cei mai mari fumatori pasivi dintre cetatenii europeni

Romanii sunt cei mai mari fumatori pasivi dintre cetatenii europeni, potrivit statisticilor prezentate de Agentia Nationala Antidrog ANA), cu ocazia marcarii Zilei Mondiale fara Tutun. Datele.

Top Forbes: Cine sunt cele mai puternice femei din lume

Cancelarul Angela Merkel a ajuns pentru a 10-a oara in fruntea clasamentului anual al celor mai puternice 100 de femei din lume, realizat de revista FORBES.

Miliardarii europeni sunt cei mai bogati din lume

Miliardarii europeni sunt mai bogati decat omologii lor americani si asiatici, cu o avere medie de 5,7 miliarde de dolari, arata un studiu publicat ieri de banca elvetiana UBS si firma de consultanta PwC, transmite AFP, citat de Agerpres.

Cei mai puternici oameni din istorie. Sportivi care au reusit imposibilul

Cei mai puternici oameni din istorie. Sportivi de performanta, acesti barbati au uimit intreaga lume cu realizarile lor incredibile, demonstrand ca nu exista limite pentru corpul uman atunci cand exista ambitie.

Cei mai mari bucatari ai lumii. Maestrii incontestabili in arta culinara

Alain Ducasse si Jamie Oliver se numara printre cei mai mari bucatari ai lumii, extrem de apreciati pentru retetele lor. Pentru cei mai buni chefi din lume, mancarea nu este o simpla necesitate, ci o adevarata placere, iar gatitul nu este o indeletnicire, ci o arta.

Cei mai mari matematicieni din toate timpurile - cei care si-au imaginat calculatoarele inainte ca acestea sa fie posibile

Cei mai mari matematicieni din toate timpurile au influentat lumea prin oferirea de rezolvari la probleme extrem de complicate si au pus bazele computerelor. Lor le datoram lumea de astazi, industrlizarea si zborul cu avioanele.

Ele sunt cele mai frumoase Fete Din Balcani!

Antonia, Madalina Ghenea, Alexandra Stan, Monica Birladeanu sau INNA sunt doar cateva dintre vedetele autohtone care s-au alaturat Corinei in initiativa ei de a arata lumii ca romancele sunt cele mai frumoase fete din Balcani! .

Iohannis: Constat cu dezamagire ca investitiile publice sunt tot mai reduse. Imprevizibilitatea guvernului afecteaza mediul de afaceri

Presedinte Klaus Iohannis s-a aratat dezamagit pentru ca investitiile publice sunt tot mai reduse, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. in ceea ce priveste investitiile publice, constat.

Cum sa prepari cei mai buni papanasi moldovenesti ca la mama acasa. Secretele unui desert delicios, gata in doar 15 minute

Papanasii moldovenesti gatiti in mod traditional difera de cei serviti in restaurant. Este un desert simplu care se prepara in 15 minute si astfel pot fi impresionati musafirii veniti pe neasteptate.

UPDATE Romania primeste de la Comisia Europeana cei mai multi bani din UE pentru dezvoltare rurala: 8,1 miliarde de euro

Comisia Europeana a aprobat marti 24 de programe pentru dezvoltare rurala, in valoare totala de 27 de miliarde de euro, destinate imbunatatirii competitivitatii sectorului agricol pana in 2020, iar Romaniei i-au fost alocate cele mai mari fonduri, de 8,128 miliarde de euro, reprezentand 8,18% din total.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )