Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vedetele il plang pe Razvan Ciobanu. Teo Trandafir: Gandul meu se indreapta catre mama lui

Adevărul Adevărul,
Vedetele il plang pe Razvan Ciobanu. Teo Trandafir: Gandul meu se indreapta catre mama lui

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit in a doua zi de Pasti intr-un accident de masina. Creatoarea de moda Adina Buzatu si Teo Trandafir au fost primele vedete care au comentat tragedia. continuă pe Adevărul

Vedetele il plang pe Razvan Ciobanu. Teo Trandafir, despre creatorul de moda: Gandul meu se indreapta catre mama lui

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit in a doua zi de Pasti intr-un accident de masina. Creatoarea de moda Adina Buzatu si Teo Trandafir au fost primele vedete care au comentat tragedia.

Mama lui Razvan Ciobanu roaga presa sa-i respecte dreptul la intimitate: Sunt extrem de bulversata. Va rog doar sa ma lasati sa-mi plang fiul

Mama creatorului de moda Razvan Ciobanu, care a murit la varsta de 43 de ani intr-un accident auto, a facut apel la decenta si a rugat presa sa inteleaga si sa respecte dreptul la intimitate in aceste momente dificile.

Razvan Ciobanu a pierit intr-un cumplit accident. Declaratii socante facute de mama designerului: Va rog sa ma lasati sa-mi plang fiul. Sunt extrem de bulversata

Razvan Ciobanu si-a pierdut viata luni dimineata, intr-un accident inrgozitor. Masina la volanul careia se afla creatorul de moda a parasit carosabilul si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a.

Mara Banica, dezvaluiri despre moartea lui Razvan Ciobanu. Cine urma sa fie cu el in masina

Mara Banica, una dintre persoanele care il plang acum pe Razvan Ciobanu, a intrat in direct prin interventie telefonica la Antena Stars si a facut dezvaluiri cutremuratoare. Vedeta spune ca designerul nu ar.

TEO TRANDAFIR, din nou BOLNAVA! Mesajul EMOTIONANT al indragitei vedete tv (VIDEO)

Teo Trandafir a marturisit, pe pagina sa de Facebook, ca se confrunta cu cateva probleme de sanatate. Se pare ca vremea schimbatoare nu i-a priit si a racit.

Soc in televiziune: MARELE SECRET al lui Teo Trandafir a iesit la iveala! Da, s-a IUBIT cu... Pana si Bursucul a ramas interzis!

Detalii incendiare despre viata amoroasa a celebrei prezentatoare Teo Trandafir au iesit la iveala.

UPDATE Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce a fost aruncatdin masina

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi. in plus, anchetatorii au ajuns la concluzia ca Ciobanu nu purta centura de siguranta.

Ce scria Razvan Ciobanu in ultima sa postare pe Facebook

Razvan Ciobanu a murit. Razvan Ciobanu a murit intr-un cumplit accident rutier, in doua zi de Pasti, la varsta de 43 de ani. Razvan Ciobanu a murit. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut decat sa.

Oana Roman, dezvaluiri dureroase dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost langa mine atunci

Cunoscuta vedeta din showbiz Oana Roman s-a declarat devastata de moartea prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un accident de masina. Oana Roman a dezvaluit ca Razvan Ciobanu a fost cel cae i-a facut rochia de.

Raluca Badulescu, mesaj sfasietor dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Vom fi mereu o singura...

Cunoscuta vedeta din showbiz Raluca Badulescu a reactionat la vestea mortii lui Razvan Ciobanu. The way we are . pentru ca suntem si vom fi mereu o singura 10084;65039; Razvan Ciobanu! Drum lin catre lumina,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )