Libnet.ro
UNICEF

09:45

VENEZUELA: Maduro propune organizarea de alegeri anticipate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VENEZUELA: Maduro propune organizarea de alegeri anticipate

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a propus organizarea de alegeri anticipate pentru Adunarea Nationala condusa de liderul opozitiei, Juan Guaido. continuă pe Ziarul Bursa

Austria: Presedintele Van der Bellen propune organizarea alegerilor anticipate in septembrie

Presedintele austriac Alexander Van der Bellen a propus, duminica, organizarea in septembrie a alegerilor legislative anticipate, convocate dupa scandalul de coruptie ce a dus la demisia vicecancelarului Heinz-Christian Strache, urmata de destramarea coalitiei guvernamentale de la Viena, scrie Agerpres.

Ucraina: Presedintele Volodimir Zelenski anunta dizolvarea Parlamentului si organizarea de alegeri anticipate

Cutremur pe scena politica din Ucraina. Noul presedinte al tarii, Volodimir Zelenski, a anuntat luni, in discursul sau de investitura, ca dizolva Parlamentul Rada Suprema) si convoaca alegeri.

Noul presedinte al Ucrainei a convocat alegeri anticipate: Zelenski incearca sa profite de victoria zdrobitoare de la prezidentiale

Vladimir Zelenski, presedintele ucrainean investit luni, a convocat marti alegeri anticipate pentru data de 21 iulie, oficializand astfel dizolvarea actualului Parlament, potrivit AFP preluata de Agerpres. Acest.

UCRAINA: Volodimir Zelenski convoaca alegeri anticipate

Noul presedinte al Ucrainei, comediantul Volodimir Zelenski, a anuntat la ceremonia de investire in functie ca vor avea loc alegeri anticipate.

Austria: Cancelarul Sebastian Kurz rupe coalitia de guvernare si anunta alegeri anticipate, dupa scandalul de coruptie ce a dus la demisia vicecancelarului Strache

Cancelarul austriac Sebastian Kurz, liderul partidului conservator, a anuntat sambata seara ca pune capat coalitiei de guvernare cu partidul de extrema dreapta FPOe, dupa ce liderul acestuia, Heinz-Christian Strache, a fost nevoit sa demisioneze din functia de vicecancelar in urma aparitiei unui video compromitator. Kurz a cerut totodata organizarea de alegeri legislative anticipate, transmit Reuters si AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )