Libnet.ro
UNICEF

19:15

Au venit Babele la ProTv si s-au RASCRACIT! Mircea Badea, despre show-ul Uite cine danseaza (VIDEO)

B1 B1,
Au venit Babele la ProTv si s-au RASCRACIT! Mircea Badea, despre show-ul Uite cine danseaza (VIDEO)

Reactie acida a lui Mircea Badea la adresa show-lui Uite cine danseaza, difuzat pe Pro TV. Acesta a declarat, in direct, ca a fost intrebat de telespectatori daca urmareste show-ul. continuă pe B1

Mircea Badea spune ca i-a facut plangere penala lui Moise Guran din cauza alertei false de cutremur / Guran: E ok, asta urma sa fac si eu

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a scris duminica pe blogul sau ca a facut o sesizare, prin mail, catre Ministerul Public cu privire la alerta falsa de cutremur primita vineri seara de abonatii aplicatiei Biziday a jurnalistului Moise Guran. Badea afirma in sesizare ca ne aflam in prezenta unui pericol pentru ordinea publica, avand in vedere intensitatea sentimentului de panica generat si dimensiunea raspandirii informatiei false. In replica, Guran a spus ca si el va face o plangere penala, pentru a se investiga cum a fost trimis acel mesaj fals. Procurorii vor incepe bineinteles o urmarire penala in rem, pentru a determina daca cineva a incercat sa puna in pericol securitatea publica, a scris Guran pe Facebook.

Realizatorul TV Mircea Badea a anuntat ca ii va face plangere penala lui Moise Guran

Mircea Badea a depus o plangere penala pe numele lui Moise Guran, din cauza erorii aplicatiei Biziday, care a anuntat un cutremur de 10 grade pe scara Richter.

Mircea Badea a facut plangere penala pentru falsa alarma de cutremur de la Biziday, un pericol pentru ordinea publica. Raspunsul lui Moise Guran

Mircea Badea a facut o plangere penala la Ministerul Public dupa ce aplicatia Biziday a lui Moise Guran le-a trimis vineri abonatilor o falsa alerta de cutremur. Realizatorul postului Antena 3 considera ca ne aflam in prezenta unui pericol pentru ordinea publica deoarece falsa informatie a creat un sentiment de panica teribila in randul cetatenilor. in replica, jurnalistul Moise Guran a precizat ca va face si el o plangere in acest caz.

Mircea Badea cere trimiterea lui Moise Guran la puscarie pentru alerta falsa de cutremur si i-a facut plangere penala la parchet. Replica jurnalistul (FOTO)

Scandal in mass-media romaneasca. Dupa ce aplicatia Biziday, detinuta de Moise Guran, a transmis vineri o alerta falsa de cutremur de 10 grade, Mircea Badea a anuntat ca i-a facut plangere.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )