Libnet.ro
UNICEF

08:30

Veniturile Compa Sibiu au scazut cu 12% in primul semestru, la 244,1 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Veniturile Compa Sibiu au scazut cu 12% in primul semestru, la 244,1 milioane lei

Veniturile producatorului de componente auto Compa Sibiu CMP) au scazut cu 11,8% in primul semes and not;tru din acest an, de la 276,9 milioane lei la 244,1 milioane lei, iar profitul net s-a redus de la 19,1 milioane lei la 12,3 milioane lei, potrivit raportului semestrial remis Bursei. continuă pe Ziarul Bursa

Datoria externa totala a scazut usor in primul semestru

Datoria externa totala a tarii noastre a scazut usor de la 98,968 miliarde euro in perioada ianuarie-iunie 2012, la 98,835 miliarde euro, nivel inregistrat in primul semestru al anului acesta, conform Bancii Nationale a Romaniei.

Datoria externa a scazut usor in primul semestru

Datoria externa totala a tarii noastre a scazut usor de la 98,968 miliarde euro, in perioada ianuarie-iunie 2012, la 98,835 miliarde euro, nivel inregistrat in primul semestru al anului acesta, conform Bancii Nationale a Romaniei.

Crestere de 43% a vanzarilor de pavaj rezidential in primul semestru pentru Elis Pavaje

Elis Pavaje a raportat o crestere de aproximativ 43% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2012, potrivit unui comunicat de presa.

Elis Pavaje: Vanzarile de pavaj rezidential au crescut cu peste 40% in primul semestru

Elis Pavaje, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata pavajelor din Romania, a raportat o crestere de circa 43% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2012.

Romania a importat alimente de 2 miliarde de euro in primul semestru, cu 100 de milioane de euro mai mult decat anul trecut

S-au dus vremurile perioadelor in care Romania era considerata granarul Europei. Ba chiar mai nou vorbim despre importuri de mancare de peste doua miliarde de euro in primul semestru, ceea ce devine un record.

Profitul Prefab a scazut cu 42,44% in primul semestru

Producatorul de materiale de constructii Prefab Bucuresti simbol PREH) a anuntat, pentru prima jumatate a anului, un profit net de 447. 674 lei, in scadere cu 42,44% fata de perioada similara a anului trecut, se arata in raportul semestrial al companiei.

Profitul net al OMV Petrom a crescut cu 18% in primul semestru

Update 11:50 Actiunile OMV Petrom SNP) au urcat cu 2,3%, dupa publicarea rezultatelor financiare inregistrate in primul semestru.

Afacerile Fleet Management Services s-au majorat cu 17% in primul semestru

Fleet Management Services FMS), prestator profesionist de servicii de inchiriere auto pe termen lung si administrare de flote auto, a inregistrat, in primul semestru al anului, o crestere a cifrei de afaceri cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa.

Primele brute subscrise ale Astra Asigurari, in crestere cu 16% in primul semestru

Astra Asigurari a raportat, in primul semestru, un total de prime brute subscrise PBS) de 601,67 milioane lei, in crestere cu 16% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat.

Profitul net al OMV Petrom a crescut cu 18% in primul semestru

Profitul net al OMV Petrom simbol SNP) a crescut cu 18% in primul semestru, la 2,393 miliarde lei, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )