Libnet.ro
UNICEF

07:30

Verdict final: Statul Georgia valideaza oficial victoria lui Joe Biden in alegeri

Hotnews Hotnews,
 Verdict final: Statul Georgia valideaza oficial victoria lui Joe Biden in alegeri

Statul american Georgia a certificat vineri oficial victoria candidatului democrat Joe Biden asupra republicanului Donald Trump in acest stat la scrutinul prezidential din 3 noiembrie, informeaza dpa, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Victoria lui Biden in statul Georgia, confirmata dupa renumararea voturilor

Renumararea buletinelor de vot in statul Georgia a confirmat victoria lui Joe Biden in alegerile prezidentiale din SUA, au anuntat joi autoritatile locale, relateaza AFP.

Victoria lui Biden in statul Georgia, confirmata dupa renumararea voturilor

Renumararea buletinelor de vot in statul Georgia a confirmat victoria lui Joe Biden in alegerile prezidentiale din SUA, au anuntat joi autoritatile locale, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Alegeri SUA: Statul Georgia revine asupra anuntului privind victoria lui Joe Biden in alegerile prezidentiale

Statul american Georgia a revenit asupra comunicatului de presa privind certificarea oficiala a victoriei lui Joe Biden in scrutinul prezidential, transmite Reuters. Ar putea Donald Trump sa creeze o Presedintie Avignon? Parerile expertilor americani in drept constitutional .

Donald Trump i-a chemat la Casa Alba pe liderii legislativului din Michigan. Statul Georgia a anuntat rezultatele finale ale renumaratorii voturilor

Auditul votului s-a incheiat in statul Giorgia, unde a existat cea mai mica diferenta de voturi din toate statele proiectate a fi castigate de Joe Biden. Rezultatele finale arata un avans de 12. 284 de voturi, dupa ce au fost gasite 5. 800 de buletine nenumarate din care 1. 400 pentru Trump. Donald Trump i-a chemat vineri la Casa alba pe liderii republicani din legislativul statului Michigan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )