Libnet.ro
UNICEF

20:15

De ce verdictul dat de CCR nu il va afecta pe Dan Sova

Adevărul Adevărul,
De ce verdictul dat de CCR nu il va afecta pe Dan Sova

Curtea Constitutionala a publicat motivarea Deciziei in cazul senatorului PSD Dan Sova. CCR obliga Senatul sa adopte o Hotarare cu privire la rezultatul votului, dar ii da dreptate lui Calin Popescu Tariceanu in ce priveste interpretarea rezultatului. continuă pe Adevărul

Motivarea Curtii Constitutionale: Senatul este obligat sa redacteze o hotarare in cazul votului lui Dan Sova

Curtea Constitutionala a publicat motivarea deciziei potrivit careia Senatul este obligat sa redacteze o hotarare in cazul votului privind cererea DNA de retinere si arestare preventiva a senatorului Dan.

UPDATE Curtea Constitutionala a publicat motivarea deciziei privind conflictul juridic in cazul lui Dan Sova: Refuzul Senatului de a redacta si publica hotararea adoptata in sedinta Plenului din 25 martie 2015 echivaleaza cu neindeplinirea unei obligatii

Curtea Constitutionala a Romaniei a publicat vineri motivarea deciziei din 8 aprilie privind conflictul juridic de natura constitutionala, cand CCR a decis ca Senatul trebuie sa redacteze o hotarare in cazul votului din 25 martie privind cererea DNA de retinere si arestare preventiva a senatorului Dan Sova. Senatul nu a redactat pana acum respectiva hotarare, presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu afirmand ca asteapta motivarea Curtii Constitutionale.

Dosarul Rovinari-Turceni. Contestatia lui Dan Sova, de accelerare a anchetei, respinsa de Curtea Suprema

Magistratii Curtii Supreme au respins, joi, contestatia depusa de Dan Sova, prin care senatorul cerea accelerarea procedurilor de urmarire penala in dosarul Turceni-Rovinari.

Dan Sova contesta durata anchetei DNA in dosarul Turceni-Rovinari

Senatorul PSD Dan Sova a depus o contestatie la instanta suprema in care a reclamat durata de desfasurare a anchetei procurorilor anticoruptie in ceea ce priveste dosarul Turceni- Rovinari. Contestatia a fost depusa de Sova in 9 aprilie, urmand sa fie analizata, astazi, de un judecator de drepturi si libertati de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit Mediafax. Senatorul cere, astfel, accelerarea procedurilor de urmarire penala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )