Libnet.ro
UNICEF

08:00

Verdictul Eurostat: Romania nu poate garanta autostrada Comarnic-Brasov

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Verdictul Eurostat: Romania nu poate garanta autostrada Comarnic-Brasov

Riscul pe care statul roman vrea sa si-l asume prin contractul de constructie a autostrazii presupune cheltuieli care depasesc plafonul de deficit excesiv, iar biroul de statistica al UE Eurostat nu accepta schimbarea metodei de calcul. continuă pe Wall-Street Ro

Verdictul Eurostat: Romania nu poate garanta autostrada Comarnic-Brasov

Riscul pe care statul roman vrea sa si-l asume prin contractul de constructie a autostrazii presupune cheltuieli care depasesc plafonul de deficit excesiv, iar biroul de statistica al UE Eurostat nu accepta schimbarea metodei de calcul bugetar.

REVISTA PRESEI 09.06.2014

ADEVARUL *Verdictul Eurostat: Romania nu poate garanta autostrada Comarnic-Brasov Riscul pe care statul roman vrea sa si-l asume prin contractul de constructie a autostrazii presupune cheltuieli care depasesc plafonul de deficit excesiv, iar biroul de statistica al UE - Eurostat - nu accepta schimbarea metodei de calcul bugetar.

Autostrada Comarnic-Brasov trece prin deficit excesiv

Constructia autostrazii presupune cheltuieli exagerate care ar urca deficitul bugetar peste pragul de 3%, arata cotidianul Adevarul, iar centrul de statistica european, Eurostat, nu este dispus sa accepte schimbarea metodologiei de calcul. Guvernul va trebui fie sa taie autostrada de pe lista de prioritati, fie sa mai inventeze o taxa.

Business report: Patru motive pentru care Guvernul nu poate scadea CAS de la 1 iulie; Ce sanse are Romania sa redevina granarul Europei?; Anul in care amenda rutiera va fi de minimum 240 de lei

Verdictul Eurostat: Romania nu poate garanta autostrada Comarnic-Brasov. Riscul pe care statul roman vrea sa si-l asume prin contractul de constructie a autostrazii presupune cheltuieli care depasesc plafonul de deficit excesiv. Privatizarea anului incepe. La ce pret se va vinde Electrica, potrivit estimarilor brokerilor. Cel mai mic dar si cel mai probabil pret cerut de stat, pentru 51% din Electrica, va fi foarte apropiat de valoarea nominala a unei actiuni, de 10 lei / titlu.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )