Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vergil Chitac: Mazare intra in joc si a transmis camarilei sale sa ma blocheze. Lupta electorala se da intre mine si clanul sau, care a furat Constanta timp de 20 de ani

B1 B1,
Vergil Chitac: Mazare intra in joc si a transmis camarilei sale sa ma blocheze. Lupta electorala se da intre mine si clanul sau, care a furat Constanta timp de 20 de ani

Senatorul Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, sustine ca lupta electorala de la malul Marii Negre se da intre el si clanul Mazare care a furat Constanta timp de 20 de ani si care acum a. continuă pe B1

Vergil Chitac, candidatul PNL la primaria Constantei: Curat orasul de ciocoi si mafie

Vergil Chitac este candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului Constanta, fiind pentru a doua oara cand intra in batalia alegerilor locale.

Vergil Chitac (PNL): PSD va primi raspunsul cuvenit la urmatoarele alegeri. Chiar daca darama guvernul, desi am indoieli, cabinetul Orban va ramane pana la alegeri, dar cu mai putine prerogative (VIDEO)

PSD nici usturoi nu a mancat, nici gura nu ii miroase, este concluzia senatorului Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, care a comentat, joi, in direct pe B1 TV, stiuatia politica din Romania,.

VIDEO Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constanta, in dialog cu cititorii - partea a doua: Suntem la un minim istoric in ceea ce priveste metri patrati de spatii verzi pe cap de constantean. Suntem la 13 metri patrati de spatii verzi, fata de o nor

Acesta este partea a doua a interviului in care Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, a raspuns intrebarilor adresate de catre cititorii HotNews: in momentul de fata suntem la un minim istoric in ceea ce priveste metri patrati de spatii verzi pe cap de constantean. Adica suntem la 13 metri patrati de spatii verzi, fata de o normativa europeana de 26. Nici nu indraznesc sa ma refer la normativa recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii de 50 de metri patrati. Comparativ, Iasiul are 51-52 de metri patrati de spatii verzi pe cap de iesean. Deci noi suntem la 13. Ca sa ajungem la minimul normativului european, ne-ar trebui in momentul de fata 400 de hectare de spatii verzi in plus. Spatii verzi, parcuri. 400 de hectare. Deci situatia din punctul asta de vedere e dramatica.

VIDEO Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constanta, in dialog cu cititorii: Economia orasului este nediversificata, de slaba calitate. Asta este motivul pentru care, din pacate, suntem pe locul 19 in tara la valoarea salariului mediu brut (I)

Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta a raspuns intrbareilor adresate de catre cititorii HotNews: Trebuie sa stopam risipa banului public, pentru ca eu am constatat studiind cateva contracte, ca ele sunt foarte oneroase, in sensul in care contractele sunt platite de la primarie cu bani foarte multi, iar banii acestia multi nu se vad in calitatea serviciilor prestate pentru respectivele contracte. Nu exista constantean cu care sa ma intalnesc si sa nu-mi reclame faptul ca orasul este murdar. Aceasta este doar prima parte a interviului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )