Libnet.ro
UNICEF

07:46

Verificari ale politistilor in apropierea trecerilor la nivel cu calea ferata fara bariere

Adevărul Adevărul,
Verificari ale politistilor in apropierea trecerilor la nivel cu calea ferata fara bariere

Politistii Biroului de Politie Transporturi Braila, impreuna cu politistii rutieri, au efectuat mai multe controale in zona trecerilor la nivel cu calea ferata fara bariere pentru a preveni si reduce numarul accidentelor rutiere soldate cu victime omenesti si pagube materiale insemnate ce au loc in zona acestora. continuă pe Adevărul

Actiune pentru prevenirea accidentelor in zona trecerilor la nivel cu calea ferata. Ce recomanda Politia

Joi, politistii argeseni desfasoara o actiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere care se petrec in zona trecerilor la nivel cu calea ferata din Judetul Arges.

Razie la trecerile la nivel cu calea ferata. Politia i-a tras pe dreapta pe soferii care au comis abateri

Politistii ialomiteni au stat joi cu ochii pe trecerile la nivel cu calea ferata pentru depistarea soferilor care incalca regulile de circulatie.

Actiune ampla Politiei la trecerile la nivel cu calea ferata din toata tara

Joi, 17 octombrie, in intervalul orar 06:00-10:00 si 16:00-18:00, Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita sunt invitati sa participe la actiunea atentie la tren, desfasurata la nivel national, sub coordonarea Directiei de Politie Transporturi.

Calea Ferata din Republica Moldova va fi separata in trei companii

Intreprinderea de stat Calea Ferata din Moldova CFM) va fi reorganizata. CFM va fi separata in trei societati pe actiuni independente pentru infrastructura, calatori si marfuri, prevede un proiect de hotarare de Guvern, citat de NewsIn. md. in tara vecina sunt 1. 100 km de cale ferata. De la Chisinau sunt trenuri internationale directe catre Bucuresti, Odesa, Moscova si St Petersburg.

CFR SA nu renunta la calea ferata dintre Aeroportul Otopeni si Gara de Nord

Lucrarile la calea ferata care leaga Aeroportul International Henri Coanda de Gara de Nord vor continua, chiar daca instanta a decis vineri oprirea imediata a lucrarilor.

Un nou incendiu pe calea ferata. Locomotiva trenului Cluj-Napoca - Viena a fost cuprinsa de flacari

Locomotiva trenului de persoane Cluj-Napoca - Viena a fost cuprinsa de flacari, joi, imediat dupa plecarea din Gara Cluj-Napoca, calatorii fiind evacuati din vagoane pana la sosirea pompierilor. Este al doilea incendiu pe calea ferata in decurs de cateva zile, dupa ce duminica locomotiva unui tren de persoane a luat foc tot intr-o gara din Cluj.

Verificari de amploare ale politistilor rutieri in trafic. Sunt vizate autovehiculele pentru transportul de persoane si marfuri

Autovehiculele pentru transportul de persoane si marfuri vor fi oprite pentru control, in aceasta saptamana, de politistii rutieri. Activitatile sunt desfasurate simultan in toate statele membre ale U.

Un barbat a scapat cu viata dupa ce masina sa a fost lovita de tren la o trecere cu calea ferata din Ploiesti

Un barbat a scapat cu viata dupa ce masina la volanul careia se afla a fost lovita de locomotive unui tren. Accidentul feroviar s-a petrecut, marti, la o trecere de cale ferata din Ploiesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )