Libnet.ro
UNICEF

07:45

Veronica trecea prin Piata Victoriei, din Bucuresti, cand a auzit un sunet bizar. Cand s-a apropiat de semafor, a inteles totul. Cine era barbatul din fata ei VIDEO

Antena3 Antena3,
Veronica trecea prin Piata Victoriei, din Bucuresti, cand a auzit un sunet bizar. Cand s-a apropiat de semafor, a inteles totul. Cine era barbatul din fata ei VIDEO

Bucurestenii care au trecut luni prin Piata Victoriei au avut parte de un spectacol auditiv mai aparte. in toata piata s-a auzit un sunet special, de cimpoi. Sursa muzicii cantate cu celebrul instrument scotian er. continuă pe Antena3

Se aflau intr-un tramvai din Bucuresti, cand au avut parte de o scena socanta. Doi indragostiti au inceput sa se certe. Nevinovat in toata aceasta poveste a fost un biet catel

Imagini socante surprinse intr-un tramvai din Bucuresti. O femeie a fost filmata in timp ce isi batea cainele cu pumnii in timp ce animalul era in lesa si nu se putea apara. Potrivit martorilor fata se s.

Transportatorii anunta declansarea unui nou protest in Piata Victoriei

La initiativa FORT Federatia Operatorilor Romani pentru Transport), un protest ce solicita rezolvarea problemelor cu adevarat prioritare ale pietei de transport pasageri va avea loc la data de 20 martie, in Piata Victoriei, incepind cu ora 08:30, informeaza un comunicat al federatiei, citat de agentia Mediafax.

Pretul energiei pe piata spot din Romania va fi, astazi, cel mai mic din regiune

Pretul energiei pe piata spot din Romania cu livrare marti are o medie de 34,78 euro pe MWh si este cel mai mic dintre tarile cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier OPCOM.

Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti. Batrana, surda, oarba

Un bucurestean lanseaza un apel plin de emotie pentru salvarea unei fiinte gasite pe o strada din Capitala. Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti.

IMAGINI SOCANTE! Un caine, BATUT CU BESTIALITATE de stapana intr-un tramvai din Bucuresti! (VIDEO)

Incident scandalos intr-un mijloc de transport in comun din Bucuresti. Un catel a fost batut cu bestialitate de stapana, iar violentele au fost filmate. Video-ul a fost facut public, pe Facebook, de.

Oxy e un pitbull simpatic din Bucuresti. Zilele trecute a intrat in curtea unei case. Cand l-a zarit, proprietarul a chemat de urgenta Politia. Cand s-au apropiat de catel, oamenii legii au descoperit ceva naucitor la gatul acestuia FOTO

ASPA si Serviciul Politia Animalelor Bucuresti au colaborat pentru solutionarea unui caz de abandon petrecut pe raza Mun. Bucuresti, se arata intr-o postare a Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia.

VIDEO Fonduri de cate 50.000 Euro pentru patroni din Bucuresti. Ce se mai aude despre Start-Up City

Apar, in sfarsit, noi informatii despre un program promis de anul trecut, dar intrat intr-un con de umbra: Bucharest Start-Up City, prin care Primaria Capitalei promite fonduri nerambursabile de maximum 50. 000 de euro fiecare, pentru antreprenori care deschid mici afaceri in Bucuresti.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 12 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,36 mg/l; pH 7,71; TURBIDITATE: 0,31. S2 - CLOR LIBER:0,31 mg/l; pH.

Se plimba linistit pe Plaja Modern din Constanta, cand deodata a vazut ceva ciudat. A pus mana pe telefon si a sunat la 112. E ireal ce facea acest barbat de 64 de ani

Un barbat in varsta de 64 de ani a fost zarit de catre o persoana in timp ce se masturba in zona scarilor de acces pe plaja Modern, din Constanta, in vazut tuturor. A anuntat oamenii legii, care au sosit im.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 11 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,37 mg/l; pH 7,78; TURBIDITATE: 0,41. S2 - CLOR LIBER:0,41 mg/l; pH.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )