Libnet.ro
UNICEF

00:07

O versiune a Microsoft Office pentru iPad-uri va fi lansata pe 27 martie

B1 B1,
O versiune a Microsoft Office pentru iPad-uri va fi lansata pe 27 martie

O versiune a Microsoft Office pentru iPad va fi lansata pe 27 martie, chiar de directorul general al companiei, Satya Nadella. Astfel, soft-ul va fi disponibil si pe tabletele care ruleaza iOS, urmand sa ofere gratu. continuă pe B1

Microsoft va lansa o versiune Office pentru iPad

Satya Nadella, directorul general al Microsoft, a anuntat ca va lansa pe 27 martie o versiune Office pentru iPad si va oferi gratuit unele functii ale serviciului, ocazie cu care va vorbi despre angajamentul grupului de a avea servicii software care.

FOTO VIDEO Tehnologia cucereste lumea modei: se introduc iPad-uri in cabinele de proba

Magazinele de haine din Marea Britanie vor sa instaleze iPad-uri in cabinele de proba pentru clientii care vor sa-si faca fotografii de tip selfie.

Actiunile Microsoft au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani.

Actiunile Microsoft au crescut marti cu pana la 5% si au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani, in urma informatiilor ca grupul va lansa in aceasta luna o versiune Office pentru iPad, care ar putea genera venituri de ordinul miliardelor de dolari, relateaza Mediafax. Surse apropiate situatiei au declarat marti ca directorul general al Microsoft, Satya Nadella, va lansa pe 27 martie o versiune Office pentru iPad si va oferi gratuit unele functii ale serviciului. Microsoft va oferi .

CEC va deveni o banca pentru IMM-uri

Senatorul PSD Mircea Geoana, a declarat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca exista o discutie avansata pentru transformarea CEC intr-o banca de dezvoltare a IMM, potrivit surselor din presa.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )