Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vertu Aster Chevron este cel mai nou telefon pentru pretentiosi

Playtech Playtech,
Vertu Aster Chevron este cel mai nou telefon pentru pretentiosi

Cu numarul foarte mare de telefoane de top lansate in ultima perioada, ati fi tentati sa credeti ca nu mai este nevoie de gadgeturi precumVertu Aster Chevron, dar va inselati. Faptul ca Vertu este o companie care inca mai exista dupa atatia ani si inca mai reuseste sa genereze un profit semnificativ pare un pic []. continuă pe Playtech

Cel mai nou telefon Samsung, lansat oficial: are functii incredibile. Unde il gasesti in Romania

Samsung a anuntat aseara noul sau smartphone de top pentru aceasta toamna. Cei mai multi sunt insa curiosi cand va ajunge Galaxy Note 7 in Romania, scrie playtech. roDupa o serie stufoasa de zvonuri.

Blue Point angajeaza 50 de oameni in cel mai nou call center, din Slobozia

Blue Point, una dintre cele mai importante companii romanesti de servicii call center, deschide la Slobozia primul sau centru operativ din provincie. Extinderea in afara capitalei face parte din strategia de dezvoltare teritoriala a companiei si vine.

Cel mai nou jailbreak de iPhone e mai costisitor decat te-ai astepta

Numarul pasionatilor de jailbreak a scazut semnificativ in ultimii ani, deoarece Apple a facut o treaba foarte buna in introducerea multor functii dorite de utilizatori in iOS. Daca folositi insa astfel de trucuri, ar fi bine sa aveti ceva in vedere. in ultimii ani, majoritatea jailbreak-urilor au fost lansate de un grup de hackeri chinezi [].

Cum arata cel mai subtire turn din lume, ce tocmai a fost inaugurat in Anglia

I360 este cel mai subtire turn din lume si a fost inaugurat pe coasta de sud a Regatului Unit, in orasul Brighton. Turistii pot vedea, in timpul vizitei, imagini uimitoare cu imprejurimile, datorita capsulei de sticla care se ridica de la baza turnului.

Cel mai mare cutremur din 2016, inregistrat joi in judetul Buzau

Un seism cu magnitudinea 4,4 pe scara Richter s-a produs, joi, in judetul Buzau, la ora 13. Cutremurul produs la o adancime de 140,5 kilometri este cel mai mare din 2016.

Miliardarul Bogdan Buzaianu, cel mai destept baiat din energie, in vizorul procurorilor prin Energy Holding

Dupa ce a pierdut titlul de cel mai destept baiat din energie, afaceristul Bogdan Buzaianu incepe sa aiba probleme si cu legea. Compania sa de suflet, Energy Holding, care i-a adus profituri de miliarde, este suspectata de evaziune fiscala spalare de bani si delapidare. Prejudiciul depaseste 5 milioane de euro.

Cel mai bun punch de vara

Temperaturile au luat-o razna in ultimele zile, iar cel mai bun punch de vara ar fi varianta ideala de a le infrunta. Poti face ce combinatii vrei, dar cel mai bine ar fi sa urmezi reteta noastra pentru un gust desavarsit.

Cel mai mare motor de cautare de torrente a fost inchis

La doar doua saptamani dupa ce Kickass Torrents a fost inchis, iar administratorul sau din Polonia a fost arestat, cel mai mare motor de cautare de torrente din lume Torrentz. eu a fost inchis si el,.

94 de ani de la nasterea lui Marin Preda. Cel mai iubit dintre pamanteni a avut o viata la fel de fascinanta ca si opera

Marin Preda ar fi implinit 94 de ani pe 5 august 2016, daca timpul ar fi avut rabdare. Autorul celebrelor romane Morometii si Cel mai iubit dintre pamanteni a avut o viata la fel de fascinanta ca si opera lasata mostenire. in copilarie, s-a imbolnavit de malarie si a fost nevoit sa abandoneze scoala. A vrut sa se faca invatator, dar a fost respins la admitere din cauza miopiei. Primul loc de munca a lui Preda a fost corector la Timpul.

Cel mai bun chec sarat cu ardei

Daca ai luat mai multi ardei din piata si ai incercat diverse retete de ardei umpluti, de exemplu, poti incerca sa prepari si cel mai bun chec sarat cu ardei. Un chec pe care il prepari intr-o ora jumatate si pentru care ai nevoie de putine ingrediente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )