Libnet.ro
UNICEF

07:46

Ves Sighisoara si-a redus capitalul cu 10 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ves Sighisoara si-a redus capitalul cu 10 milioane de lei

Producatorul de vase emailate Ves Sighisoara a operat, la sfarsitul saptamanii trecute, reducerea capitalului social cu 100 de milioane de actiuni, respectiv zece milioane de lei, in conformitate cu decizia actionarilor din luna noiembrie a anului trecut, operatiunea de piata avand drept scop acoperirea partiala a unor pierderi din anii trecuti. continuă pe Ziarul Bursa

Razboi intre ANAF si compania RMGC pentru TVA de aproape 27 de milioane de lei. Decizia de impunere, anulata la Curtea de Apel Alba Iulia

Compania miniera Rosia Montana Gold Corporation RMGC) a obtinut la Curtea de Apel Alba Iulia anularea unei decizii de impunere si a unui raport de inspectie fiscala al ANAF pentru suma de aproape 27 de milioane de lei circa 5,7 milioane de euro), reprezentand TVA neachitat in perioada 2011 - 2015.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 45 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 45 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 635,55 milioane de lei la o dobanda de 4% pe an, printr-o emisiune de titluri de stat cu o maturitate reziduala de 2,7 ani, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Bugetul Ministerului Justitiei, suplimentat cu 23 de milioane lei la Comisiile juridice ale Parlamentului

Comisiile juridice ale Parlamentului au avizat favorabil bugetul prevazut pentru Ministerul Justitiei, cu un amendament admis al PNL, care prevede suplimentarea cu 23 de milioane de lei prin diminuarea bugetului.

MFP a imprumutat, astazi, 334,1 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor a imprumutat astazi de la banci 334,1 milioane de lei la o dobanda de 4,5% pe an, printr-o emisiune de titluri de stat cu o maturitate reziduala de 86 de luni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )