Libnet.ro
UNICEF

17:00

Veste buna de la Ministerul Agriculturii! Peste 23 de milioane de euro vor intra luni in conturile acestor romani

Antena3 Antena3,
Veste buna de la Ministerul Agriculturii! Peste 23 de milioane de euro vor intra luni in conturile acestor romani

Peste 23 de milioane de euro vor intra luni, 13 mai, in conturile beneficiarilor Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) care au depus, in luna aprilie, cereri de plata la Agentia pentru Finantarea. continuă pe Antena3

Ministerul Agriculturii: Peste 23 de milioane de euro vor intra luni in conturile beneficiarilor PNDR

Peste 23 de milioane de euro vor intra luni, 13 mai, in conturile beneficiarilor Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) care au depus, in luna aprilie, cereri de plata la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) pentru proiecte de investitii, a anuntat, vineri, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), relateaza Agerpres.

INVESTITIE DE 23 MILIOANE EURO: Dezvoltatorul CTP construieste un nou parc langa Sibiu

Dezvoltatorul de parcuri industriale CTP a anuntat, astazi, ca dezvolta un nou parc in apropiere de muncipiul Sibiu, CTPark Sibiu II, o investitie totala estimata la circa 23 milioane euro.

INVESTITIE DE 23 MILIOANE EURO: Dezvoltatorul CTP construieste un nou parc langa Sibiu

Dezvoltatorul de parcuri industriale CTP a anuntat, astazi, ca dezvolta un nou parc in apropiere de muncipiul Sibiu, CTPark Sibiu II, o investitie totala estimata la circa 23 milioane euro.

Dezinteres si birocratie: Primaria Capitalei a avut nevoie de 5 ani pentru a lua cei 10 milioane euro de la Ministerul Mediului pentru pistele de biciclete

Fostul primar Sorin Oprescu anunta cu fast in primavara anului 2014 ca a obtinut 10 milioane de euro de la Ministerul Mediului pentru amenajarea a 100 de km de piste pentru biciclete in Bucuresti, iar lucrarile vor incepe in vara. De atunci au trecut 5 ani, multe promisiuni, iar Primaria Capitalei a anuntat abia joi ca a reusit sa finalizeze documentele necesare pentru a intra in posesia banilor, indicatorii tehnico-economici fiind aprobati prin hotarare de Guvern. Municipalitatea a inceput toamna trecuta lucrarile la o parte din pistele incluse in proiect, jumatate din tronsonul 1, insa acestea nu sunt functionale deoarece nu au fost facute marcajele rutiere din cauza contestarii licitatiei.

Ministerul Agriculturii: Fermierii isi pot asigura culturile impotriva tornadelor cu bani europeni

Fermierii isi pot asigura culturile cu bani europeni, iar de la 1 aprilie se afla in derulare sesiunea de depunere a cererilor de finantare pentru submasura Prime de asigurare a culturilor, a animalelor si a plantelor din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR), cu scopul de a incuraja fermierii sa isi asigure culturile impotriva inundatiilor, secetei, inghetului, tornade sau furtuni, a anuntat Ministerul Agriculturii.

Fantani artizanale de peste 10 milioane de lei la Hunedoara

Investitie impresionanta la Hunedoara! Autoritatile au cheltuit peste 10 milioane de lei pentru modernizarea municipiului. in centrul vechiului oras siderurgic au fost ridicate trei fantani artezeiene, dintre.

Licitatia de peste 165 milioane de lei pentru internet wireless in 4.500 de scoli a ajuns in faza contestatiilor

Licitatia de peste 165 milioane de lei pentru realizarea unei platforme nationale de internet wireless in 4. 500 de scoli, lansata in luna octombrie a anului trecut, nu si-a stabilit nici acum castigatorii. Dupa ce termenele procedurii au fost prelungite, acum s-a ajuns ca unul dintre cele trei consortii de firme care au depus oferte la aceasta licitatie sa conteste procedura. Vezi in articol cum acuza Orange o denaturare a concurentei in fata Huawei si Telekom.

Hackerii au furat Bitcoin de peste 40 milioane dolari de la Binance

Hackerii au furat Bitcoin in valoare de peste 40 milioane de dolari de la Binance, unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptocurende din lume, a anuntat compania, potrivit CNBC.

CFR Marfa: Bugetul pe 2019 prevede pierderi de 21 milioane de euro, iar volumul de transport scade

Bugetul CFR Marfa pe 2019, al carui proiect a fost publicat miercuri de Ministerul Transporturilor, prevede o pierdere echivalenta cu 21 milioane euro. Nivelul platilor restante este 619 milioane de lei in BVC pe 2019 al CFR Marfa. Platile restante sunt reduse fata de cele inregistrate in anul 2018 cu 30%, se mai arata in expunerea de motive citata de Club Feroviar.

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ACESTUI AN: Valoarea castigurilor acordate de Loteria Romana a depasit 71 milioane euro

Loteria Romana a acordat, in primele patru luni din acest an, peste 2,163 milioane de castiguri, in valoare totala de peste 71,35 milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )